Asa cum am promis pe topicul lui cristialex, iata ultimele noutati pe partea audio:
Am montat un sub Alpine Type E de 20cm in locul sub-ului OEM (care la mine era oricum ocupat de o boxa coaxiala JBL de 20cm).
Mi-a fost putin teama ca o sa se piarda din calitatea sunetului avand in vedere ca de acum inaltele vin doar din usi, adica oarecum din fata, insa rezultatul este unul bun. Ca back-up plan aveam de gand sa montez si 2 tweetere in spatele scaunelor, ceva in genul sistemului de pe Spider 939, din fericire nu este absolut necesar.
Attachment:
IMG_0038.jpg [ 104.86 KiB | Viewed 7736 times ]
Attachment:
IMG_0039.jpg [ 197.32 KiB | Viewed 7736 times ]
Statia am luat-o de la madkat, este cea de pe fostul WUD, are 120W in punte si este pozitionata in compartimentul din spatele scaunelor. Partea buna este ca tot cablajul necesar exista deja de la fostul proprietar, nu a trebui deci decat sa o conectez.
Attachment:
IMG_0067.jpg [ 186.69 KiB | Viewed 7736 times ]
Attachment:
IMG_0068.jpg [ 184.11 KiB | Viewed 7736 times ]
Playerul este acelasi Alpine 9886r, este un player excelent, are LPF astfel incat am mai putut taia din basul din boxe, lasandu-le mai mult pentru medii si inalte avand in vedere ca acum basul este compensat de subwoofer. Per total, suna destul de clar si suficient de tare, fara a deveni suparator. Singurul regret este iluminarea, disponibila doar pe rosu si albastru (Spiderul mk2 avand iluminarea bordului pe verde)
Attachment:
IMG_0056.jpg [ 135.11 KiB | Viewed 7736 times ]
Attachment:
IMG_0058.jpg [ 168.38 KiB | Viewed 7736 times ]
Am reconfigurat si pozitionarea portului USB, din torpedou acum in.. scrumiera!
Attachment:
IMG_0065.jpg [ 143.58 KiB | Viewed 7736 times ]
Attachment:
IMG_0063.jpg [ 137.78 KiB | Viewed 7736 times ]
Alte lucruri intamplate pe la masina lately:
[*] pe Trans a inceput sa bata rau o planetara.. din pacate mi-a stricat cheful de a ma da pe curbe, din fericire m-a adus pe roti pana acasa. Am schimbat capul dinspre cutie, totul este perfect acum!
[*] inca de cand am luat-o am avut ceva probleme cu temperatura, care urca vertiginos catre 110 grade (presupun ca asta este gradatia intermediara dintre 90 si 130), fara sa fiarba insa. Recent, am inlocuit termostatul si senzorul de temperatura de pe termostat si pare sa fi scapat de problema, temperatura mai urca uneori peste 90 dar intervin ventilatoarele si o coboara imediat la 90; problema persista doar atunci cand folosesc clima
Mai investighez..