Poate suna putin ciudat, dar o sa incep prin a spune LA BUNA REVEDERE lui Kali, Marp, Pristy, Madkat, Tupac, gabrieldima, ILuzoriu, Mugurel, Toshy si tuturor celor pe care nu am apucat sa ii salut si din greseala nu i-am mentionat aici
De vina a fost ora de plecare spre Parc Aventura, mult prea matinala pentru unii.
Acum, pentru cei ce din diverse motive nu au putut fi prezenti, o sa incerc sa fac un rezumat a ceea ce s-a petrecut acolo. Sec, ar suna cam asa: vineri ne-am strans aprox. 30 de masini in Piata Sfatului, s-au turat motoare, s-au facut poze, s-au impartit pliante, s-au admirat masini. Seara am petrecut printre Alfe, cu muzica din masinile lui Tzivi si Toshy si cu licori de la Carrefour, in timp ce alfisti continuau inca sa soseasca de prin tara. A fost o noapte lunga si frumoasa
Sambata dimineata am coborat in coloana pana in Ghimbav, la circuitul MasterKart. Acolo a avut loc o competitie de karting, suprize placute (respect Ioanei, prietena lui ILuzoriu, care in prima cursa a batut toti baietii
), batalii crancene, accidente spectaculoase
Dupa pranz ne-am apucat de drivetest-uri cu cele doua masini puse la dispozitie de sposorul acestui eveniment, AutoItalia, si anume un MiTo 1.4 Multiair de 135cp si un 159 1750 TBi 200cp, in timp ce cu totii pozam in parcarea mare din Poiana. Spre seara am avut parte si de ceva aventuri, care au monopolizat discutiile din noapte pana dis spre dimineata. Astazi dimineata, o parte din noi ne-am trezit cu chef de noi aventuri, motiv pentru care am plecat in Brasov, in Parc Aventura, unde cei ce nu erau prea mahmuri de cu o seara inainte s-au catarat prin copaci si au traversat lacuri pe tiroliene. Dupa masa de pranz am spart cu regret gasca, fiecare indreptandu-se spre casa lui, cu gandul deja la urmatoarea intalnire
Dincolo de ce-am povestit deja este destul de greu de exprimat in cuvinte, este o emotie si o bucurie pe care probabil doar cei ce-au fost acolo au simtit-o. Si cum se spune ca o poza face cat 100 de cuvinte:
Attachment:
IMG_6298.jpg [ 165.12 KiB | Viewed 5148 times ]
VA URMA!