Ma bate gandul sa-mi iau un dvd player aftermarket 2 DIN de pe ebay. Din acela care are de toate (gps, tv, bluetooth)
. Acum, am descoperit o problema, si anume, peste tot pe unde m-am uitat (ebay si beloud, pt ca doar p-astea le stiu) nu aveau decat rame 2 DIN pentru Alfa 147 dupa 2005, iar a mea este 2003, si vroiam sa va intreb daca conteaza, in sensul daca s-au modificat dimensiunile consolei centrale dupa facelift, pentru ca din poze mie mi se pare la fel
? De asemenea, am inteles ca as putea sa-mi pastrez comenzile pe volan daca folosesc un adaptor canbus, dar si cu acest adaptor e aceeasi poveste, pentru alfa 147 dupa 2004 (
http://www.phonocar.it/easysite/pers_sc ... ua=inglese ). Poate cineva sa ma ajute cu niste informatii?
De asemenea, credeti ca s-ar merita sa investesc si intr-un tuner dvb-t? Adica stiu ca nu sunt disponibile decat 3 posturi, dar daca as avea semnal constant la ele mi-ar surade ideea, pentru ca la un tv tuner normal de masina stock de pe un BMW seria 5 am vazut ca semnalul era in general foarte prost, iar daca miscai masina 10 m prindeai alte posturi noi, iar pe cele pe care le aveai le pierdeai.