Stiu ca s-a mai discutat in multe ocazii , dar va rog sa nu va suparati .
Am un 147 16 2003 15000 km (!) fost al mamei si inca nu am bani pentru ascimba stockurile de 15 " . Ce gume pot sa pun ca sa fie ok si la latime si la intaltime ?
(205/45 R 15 ? sau 205/50 sau 55, R15 ) .
Oare e ceva diferenta la stabilitate fata de 195/60 ce le am acum (dunlop sp01 noi ) . Oare e cea problema la ITP daca nu sunt pe talon dimensiuniel noi ?
Daca aveti timp si chef , dati-mi si un sfat cu alternativa : jante de 16 sa arate ok + cauciucuri ....dar la mine acum pretul conteaza mult .
Masina are culoare neagra si jantele stock chiar nu imi plac . Mi-ar placea originale dar am vazut doar de 17 si sunt si prea scumpe si cred si prea mult pentru valurile din asfaltul dn Cluj .
2. Am echipare fara Bose , cu un HU sony cu iesire directa la subwoofer ? Stiti ceva despre wooferele active ? (mici si pe la max 600 lei ) . Nu vreau sa bubuie dar sa se simta totusi o schimbare . Mai mari nu am loc sa pun si sa mai incapa ceva bagaje

. Daca suna ok , sunte cred cea mai buna optiune pentru protbagajul mic (si sunt si foarte mici de pus sub scaun ...)