De aceeasi problema m-am lovit vara trecuta, doar ca a intervenit cu geamurile inchise
.
Ca simptome pot enumera urmatoarele :
-geamurile electrice nefunctionale;
-inchiderea centralizata nefunctionala;
-luminile de curtoazie ( parca asa se numesc cele din masina) nu se mai aprindeau;
-dezaburirea lunetei nefunctionala.
Dupa 4 testere si 3 saptamani de chin am dus-o pana la urma la reprezentanta, unde mi s-a spus ca "vinovatul" ar fi centrala electrica nu stiu care. Am comandat-o ( 3-400 lei - nu mai tin minte exact ), urmand sa soseasca in max 10 zile deoarece nu exista aftermarket, ci numai pe original.
Ca sa scurtez povestea, cu 2 zile inainte de a sosi centrala respectiva, geamurile au inceput sa functioneze, la fel si inchiderea, si restul. Centrala am platit-o si o am in continuare, iar masina merge de minune de atunci, avand totul functional.
Nu stiu in ce masura te va ajuta aceasta mica poveste, dar in cazul in care masina ta prezinta aceleasi probleme, ai putea verifica si centrala aia. Pe ambalajul centralei scrie : "centralina elettron bloccaporte" si codul 60673171. Mai are cateva chestii scrise si ti le pot trimite pe privat in cazul in care nu ii dai de cap, si chiar asta ar fi problema la masina ta.
O seara buna !