Inca o data, multumesc frumos pentru ajutor. Pot sa ma declar multumit. Inca nu am montat placutele pe aripi (AI stie de ce) dar cu ajutorul vostru mi-am facut o imagine clara despre locul exact de amplasare. Si nu in ultimul rind multumesc redactiei revistei "Playboy", deoarece intr-un numar al revistei din anii trecuti au facut o prezentare a gamei Alfa Romeo (147, 156, 166, GT) si au avut ideea sa insereze si o fotografie cu 156 din profil.
Acum va ridic o alta problema a masinii mele. Scirtie. Scirtie de zici ca e vagon. Nu-mi pot da seama de la ce e. Scirtie mai ales cind trec peste denivelari, si sa nu intelegeti ca fac off-road cu ea. Vorbesc de denivelarile "normale" de care sint pline drumurile patriei. Am impresia ca atunci cind e rece afara scirtie mai rau si apoi cind se mai inncalzeste parca se mai reduce din zgomot. Problema asta a aparut din vara. Am schimbat amortizoarele pe fata si tot scirtiia, poi la service mi-au schimbat si un pivot pe partea dreapta. N-a mai scirtiit vreo 3-4 zile, apoi a inceput iar. Si inca ceva, si un prieten de-al meu care are GT are aceeasi problema cu scirtiitul. Amindoi sintem disperati. Ajutati-ne, oameni buni!