In primul rand vreau sa va salut pe toti...mi se pare extraordinara comunitatea pe care ati creeat-o, am ramas uimit cand am citit cat de uniti sunteti.
In al doilea rand vreau si eu sa ma alaturi voua, din moment ce sunt un proaspat posesor de Alfa Romeo 147, o adevarata Bella, promit ca in curand o sa pun si poze si poate o sa ii dau si un nume, "Azzurra" cel mai probabil (e albastru indigo).
In al treilea rand am nevoie de ajutorul vostru. Tinand cont ca e la mana a doua si ca vreau sa plec intr-un drum mai lung, as vrea sa imi recomandati un service sau un om care poate sa o vada si sa imi spune ce si cum are( se aude un scartiit la trecerea prin gropi - am citit forumul din scoarta in scoarta si am murit de ras cand am citit super fraza "o Alfa care nu scartie nu e Alfa").
In rest ma bucur ca am luat Alfa, desi eram pe punctul sa imi iau masina noua, cand am vazut anuntul, si apoi dupa ce m-am suit la volan, creierul nu a mai avut nimic de spus, ci doar inima
. Senzatia la volan e super faina, se manevreaza usor, suspensiile un pic cam tari(stiam asta de la inceput), eu am un pic de probleme cu schimbatul vitezelor(sper sa ma obisnuiesc cat mai repede), ce mai intr-un cuvant sunt incantat
.
Asadar ma bucur sa ma alatur clubului Alfa si astept recomandari de la voi.