eu am avut aceeasi problema ca tine, si am avut mai multe optiuni de rezolvare.
1. o dai la schimb pentru una noua. la mine in valcea la un service imi cereau 16 mil si pe asta veche pentru 1 noua.
2. e o firma in sighisoara am impresia, care reconditioneaza orice caseta. Am sunat si am vb cu omu, si mi-a zis ca iau si schimba totul in ea. si da si garantie, da nu scrisa... aici am avut cateva semne de intrebare. cerea vreo 7 mil daca nu ma insel.
3. auto italia
)) la multi ani... 50 mil parca.
4. iti incerci norocul la dezmembrari, asa cum am facut eu. Am dat 7 mil. Nu am facut bine, pentru ca am luat-o si nu era buna, avea joc mare in partea stanga, simteam la orice groapa cum bate. Am fost nevoit sa astept si in acelas timp sa circul cu ea asa vreo 1500 km (lucru prost gandit de altfel pentru ca in tot acest timp directia nu era echilibrata), alta caseta care trebuia sa vina din italia si care nu mai venea. pana la urma am reusit sa facem o combinatie in care tipul de la dezmembrari mi-a dat o caseta de alfa 147 care este perfect identica cu exceptia canelurilor de fixare de la axul volanului. ca urmare, am schimbat canelurile de la a mea cu cele de la caseta 147 si am reusit sa fac o caseta buna, apta pentru ce vroiam eu.
Am fost si am facut si directia, am indreptat si volanul si acuma e ok.
Precizez ca de atunci am mai facut vreo 3000 km fara incidente
Succes.