Va salut cu respect! Sambata (15-05-2009) a fost prima data cand m`am urcat intr`o Alfa Romeo 156. Am mai fost cu 147`le unui amic si am tanjit atat de mult dupa un 156!
Va invidiez, dar vreau sa va calc si pe urma si chiar sa va depasesc, cand spune`ti ca "de 1 an", " de 4 luni "... dragii mei eu am 3 zile de cand merg cu italianca, "Alfitza" si sunt indragostit ... la propriu
, prietenei mele ii placea enorm cand ne uitam pe site'uri la bulgari si in germania, ii placea enorm masina asta in poze.
Acum ca o am in garaj, si ii acord enorm de multa atentie si consideratie, Alexandra (iubita mea s`a cam schimbat
a devenit geloasa)
)
. Si ca sa inchei sa nu ma lungesc prea tare! E o masina in primul rand, atunci cand nu e ta, apoi devine pasiune, (aveti mare dreptate cand spune`ti ca sunteti PASIONATI) si imi placea enorm, de mult timp dar ... abia acum am considerat sa`mi iau una! De vre'o 4 sau 5 luni tot calaresc forumul acesta, si am tot cautat si in sfarsit am gasit`o
Alfa Romeo 156 TS 2.0.
Am luat`o din Bulgaria, a fost mai ieftin, spun asta pt ca al nostru guvern in intelepciunea lui vrea sa`mi cumpar Dacia sau Citroen, ei bine Tariceanu nu are de cat sa`mi pupe cauciucurile Alfitei, dar nu il las ca o pateaza
, dar am avut mare noroc cu italianul care a avut`o inainte, e foarte, foarte intretinuta! Acum urmeaza un schimb de ulei si o distributie ... in rest e perfecta! E o masina la care nici nu`mi permiteam sa cred ca exista!
si totusi acum o conduc am sa revin cu poze poate chiar azi ...
vedem daca e va anunt
.
P.S ok m`am convins ma duc sa`i fac poze ... cam murdarica ea ... dar se spala
.