Ma simt dator sa fac si eu cateva precizari:
2. Este un proces destul de anevoios; un pas important este hotararea AGA din 6 decembrie, insa hotararea AGA trebuie apoi autentificata la notar si inaintata catre judecatorie. Realist, nu cred ca se va intampla anul acesta, din motive obiective.
5. Aici cred ca obiectivul in sine este vag; pentru o reogranizare propriu-zisa a sectiunilor, trebuie sa identificam intai problemele sau oportunitatile; deasemeni, proiectul asta trebuie sa si-l asume un admin/moderator, nu Presedintele Asociatiei. Cel care si-l va asuma va trebui sa faca niste propuneri de reorganizare si sa ia feedback de la ceilalti moderatori, sau, de ce nu, chiar si de la alti membri non-moderatori (cam cum a decurs de exemplu implementarea noului regulament).
Eu intelegeam mai degraba o reorganizare a forumului in general, ceea ce s-a facut: un nou regulament, niste norme de aplicare pentru moderatori, o reorganizare a moderatorilor si a sectiunilor moderate... Ma rog, e un inceput, perfectibil in timp, in masura in care se implica din ce in ce mai multi oameni in bunul mers al lucrurilor
7. A fost un schimb interminabil de mailuri cu Vladi (tm08alt), caruia ii multumim enorm pe aceasta pentru consultanta juridica acordata. Piciorus insa cred ca a ramas usor confuz in privinta AGA, al carui unic scop este sa instaureze noul board si sa reglementeze cateva modificari asupra statutului. Obiectivele pe 2015 vor fi discutate ulterior, exclusiv in cadrul board-ului.
8. Desi nu era pe lista, calendarul pentru 2015 este finalizat. A fost un efort extraordinar din partea multor membri, care s-au mobilizat si deplasat in locatia de shooting, unii din ei chiar si dinafara Bucurestiului. Sper sa va placa cadrele pe care le-am pregatit
In prezent suntem in discutii cu mai multe tipografii, asteptam mostre si urmeaza sa luam o decizie in baza celui mai bun raport calitate/pret. Stay tuned