146Junior Quote:
...ce vezi tu pe ebay .... nu sunt originale alfa romeo ...sunt BOSCH adica cam universale si pentru opel...etc....Eu zic sa dai 300 de euro si sa cumperi unu original si nu mai ai problema....sa vezi dupa demaraj ..scartaieli....fructuati la relanti nu ai sa mai vezi...Banu tau treaba ta...ne vedem pe sosele
Ideea e in felul urmator. Debitmetrele de pe alfa sunt Bosch indiferent ca le iei de la autoitalia sau de la bosch. Diferenta este strict ambalajul. Orice debitmetru are un cod pe el care este codul producatorului si care corespunde modelului de pe masina ta. Din fericire pentru voi acelasi debitmetru a fost folosit de mai multi producatori de masini la diferite modele care au acelasi sistem de injectie bosch. Asa ca daca la un magazin ala va spune ca debitmetrul tau cod 0280 ....... care este si pentru opel, VW, Audi, Alfa, Renault etc nu trebuie sa te gandesti ca este ca si surubelnita universala care se potriveste de minune la toate suruburile. Pur si simplu alfa ta are aceeasi injectie cu cea de pe alata masina. Asa ca cel al lui Gabi Dima este foarte posibil sa se potriveasca la fix daca e acelasi sistem de injectie. Pe masina mea din pacate, fiind o serie limitata nu au facut debitmetru decat pentru modelul asta. Din acest motiv debitmetrul meu nou costa cam 25 de milioane iar la Alfa Romeo cam 45 de milioane. Si ca sa va mai faceti o idee, nu prea exista in tara si pe afara il gasesti foarte greu. Deci fiti fericiti ca la voi se gasesc totusi

Oricum, inainte sa dai 15 mil pe un debitmetru incearca-l pe cel de la Gabi Dima