Masina mea are arcuri sport plus amortizoare sport "de fabrica". Am uitat marca amortizoarelor da' este folosita si la motocicletele de competitie si de acolo o stiam. Nu ma pot plange deloc de stabilitate si manevrabilitate, chiar daca garda mea la sol este de 13cm.
De asemenea am un prieten care are masina la fel cu mine, si a optat pentru un set de arcuri mai scurte de la H&R. Masina lui este acum cu 3 cm mai joasa decat a mea, insa dupa 20.000 de km amortizoarele s-au cam dus. Asta din cauza acelei diferente de 3 cm, adik amortizorul nu a mai lucrat "corect", pe cursa pentru care a fost "facut". Am vbit acelasi lucru si cu baietii de la Racing Nick, care mi-au spus ca nu patesti nimic dak iti pui arcuri joase, dekt un aspect poate mai dragut al masinii (fiind mai joasa), insa dupa aprox 1 an va trebui sa iti schimbi amortizoarele cu unele facute pentru acele arcuri, fiindk cele initiale vor fi "duse"
Acum, faza e ca un set de arcuri costa intre 70 si 300 de euro, ceea ce e ok in comparatie cu pretul unui set de amortizoare care e intre 700 si 2000 de euro. Deci merita sa iti cumperi arcuri si peste un an cand se duc amortizoarele sa le schimbi si pe alea