la mine e la jumatate si la cox violent sau viraje luate in forta clipeste becul... so nothing to worry
partea cu lichidul de frana higroscopic este pe bune - este una din putinele recomandari care nu sunt facute doar pentru a baga banii in buzunarul producatorilor...
eu am ramas aproape fara ambreiaj la cealalta masina din semnatura din cauza imbatranirii lichidului din circuitul de comanda (care e tot lichid de frana, in borcan separat) - pe care am uitat efectiv sa il schimb la 2 ani ca pe cel din circuitul de frana
so - schimba-l - si pe cat posibil cu DOT5.1 - si ca recomadare de marca - OMV - e mai rezistent in timp (pe masurate) decat multe lichide - chiar recomadate de producatori
Da pai oricum vine revizia de 10k si am in vedere si lichidul de frana. Am gasit in eLearn ca ar avea 0.51 L instalatia frane respectiv ambreiaj (156 din 2001 JTD 1.9 8v 81kw) si se pune DOT4(Selenia top4 parca). Din cate stiu lichidul de frana se gaseste la 0.5L. Intrebarea e: ajunge un singur recipient la schimb??Zici sa iau dot5.1??