Acesta este mesajul trimis de mine pe privat Domnului Profesionist Tuner Rabanne
M-am gandit sa postez si aici, si sa vedem ce o raspunde acum
Sper sa nu imi dea ban si mie prin Bucuresti
"
Profesionistule, de ce ai sters posturile ma rog?
Vreau sa iti spun ceva: erai in vederile mele (in lista de optiuni) pentru viitorul chip. Acum ca am vazut insa ce pot sa debitezi, imi este clar ca esti scos de acolo 4ever, nu mi-as lasa motorul pe mana ta nici mort.
Lasand la o parte tenta ta tendentioasa vis-a-vis de Alfa (dar care ma doar mai putin, e dreptul tau sa o ai, desi cateodata spui altceva unora
), intre timp m-am interesat si am constatat ca ai si o atitudine de taran autentic, care se vrea si parvenit cica, in unele situatii.
Mai omule, pai daca tu, mare chip tuner asa cum pretinzi ca esti, te consideri avut si super multumit cu "1300E de la 6 insi"
si "oricum e ceva"
, ma abtin de la comentarii.
Nu am nimic cu tine personal, nici nu te cunosc macar, dar ar fi indicat ca pe viitor sa ai o atitudine mai maleabila, mai corecta, si un comportament mai civilizat in unele situatii, daca nu din bun simt, macar din prisma faptului ca ai totusi o afacere (si "oricum e ceva"
), si e bine sa ai grija de ea prin mai multe chestii, si nu prin tactici de genul a multumi marea masa de detinatori VW+Seat, mare masa ce automat se traduce si in clienti mai multi pentru tine, prin rostirea de neadevaruri hilare despre alti producatori auto pe forum pe aici.
Sper sa nu te superi atat de rau incat acum sa imi spui acum si mie sa am grija prin Bucuresti
Imi poti sterge contul acum, stiu ca iti va da o satisfactie foarte mare
Sanatate si numai bine.
"