uite. eu de ex eu am optat la niste mici modificari si le-am pus pe lista pe urmatoarele, unele dintre ele deja indeplinite. Jante, remap, suspensie semi-sport (nu vreau sa o cobor super mult, aprox 3 cm), toba esapament dreptunghiulara (sa se potriveasca in decupajul barii), xenon (lunga, scurta, ceata - arata bine si sunt super utile), folie geamuri semi-fumurie, nu foarte inchise la culoare (protejeaza interiorul - dehh..piele

), alarma cu pager - pentru siguranta mea(sa o stiu pe ea intreaga, macar sa ii sperie, si e chestie de confort pentru mine cel putin, imi da senzatia ca e mai in siguranta masina). si mici chestii la interior. gen bumbii de la inchidere din aluminiu, presuri din textil, miros frumos

. o parte din ele sunt deja gata. dar lista tot continua. si nu vrea sa ma ating de ea in nici un fel in privinta liniei caroseriei. sincer mie imi place mai mult varianta pre-facelift. inspira o putere ascunsa. te cam sperii de ea cand o vezi in oglinda venind spre tine. pacat ca ce vezi cel mai des este fundul ei. deh..te unge la suflet inimioara ei. restul din lista neindeplinite sunt urmate indeaprope de primele. te salut. sa ai grija de ea.
Maserati 4200 Coupe Cambiocorsa
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde Montreal
Alfa Romeo 164 3.0 v6 Q4
Alfa Romeo 166 3.2 v6 24v TI
Alfa Romeo 156 GTA 3.2 v6 24v
Alfa Romeo 156 2.0 JTS Scuola Sportiva
Ex many others…