DanielaS Quote:
Buna seara tuturor,
Ma numesc Daniela si am o Alfa romeo mito quadrifoglio din 2014. Va spun pe scurt cum un domn ce tapiteaza masini mi-a distrus masina si de cateva luni nu pot circula cu ea. Trebuia initial sa imbrace bordul, fetele de usi, volanul si schimbatorul. Le-a imbracat, din bucati, cu bucati de material pe dedesubt si foarte foart mult lipici, dar problema cea mai mare este ca a taiat bumbii de la fetele de usi si acestea nu se mai fixeaza ( se poate baga mana intre fata de usa si geam), a rupt arcul de la airbag, a ars statia auto si usor lovita masina ( tapitat 700 euro, paguba 3600 euro).Acum masina se aflta intr-un alt atelier pt retapitat si reparat. Problema este ca fetele ei de usa nu mai pot fi folosite sau reparate ( doua service-uri asa au spus) si este nevoie alte fete de usi. Caut de aproximativ 3 luni si nu gasesc. Mi-ar fi de foarte mare ajutor orice sfat sau recomandare.
Va multumesc
Daniela, motivul pentru care ai vrut să-i aduci îmbunătățiri este de inteles pentru mine, cu toate ca Alfa e ok asa cum o face italianul, dar nu as fi luat masina de la tapiter decat atunci cand era ok, problema era a lui, exista poliție, protecția consumatorului si "persuasiune". Mă rog, raul e facut, pot sa-ti dau câteva sfaturi daca inteleg cu adevarat problema. Sună-mă sau scrie-mi in pm, daca consideri. Baftă!