wolff Quote:
Salut si bune ai venit.
Intrebare: Ce inseamna sa salti un Q4?
Ma simt vizat
) sa cumpar unu
nu sa .......
Da sunt alfist convist si de long time inca din 98-99 - cand eram prin liceu ma certam cu colegii privind comparatii de genul seria 3 156.
Am vazut (in detaliu) destul alfa speciale si cu o parte am si mers:
- Alfa GTV6 - o masina f ciudata deoarece ca aia nu am mai vazut mai nicaieri. Arata ca un GTV6 pe afara motor 1.6 2 carburatoare Webber dublu corp, compresie de parca era de curse si avea 115cp. Interiorul era foarte interesant - toate instrumentele pe centru mai putin turometru in fata soferului. Consola centrala arata cam ca la avioane de agrement.
- 164 3.0 24V, cel de 220cp - nu pot sa spun decat ca fuge de rupe si la vremea lui mama ce masina era!!
- 166 2.0 turbo
- GT 3.2 V6
Dar cea mai tare dintre toate cu care am mers este sora Lancia Delta Integrale. Am mers acu vreo 2 ani pe vremea aceea o avea un vecin, pasionat de raliuri - acu cred ca e in grecia (sau a venit
). Mi-a dat sa merg la Campulung (de acolo sunt) de la combinatul de ciment pana in varf la mausoleu (acolo e si proba de VTM).Am urcat de 2 ori prima data am mers zic eu - tare. A doua oara mi-a ca cum intru in curbe stranse sa accelerez la podea si a fost GROAZNIC DE MARFA.
Prima curba stransa subvireaza tare la inceput si las acceleratie, la a doua imi zice sa nu o mai las si imi subvireaza la inceput si cand vroiam sa ridic piciorul simt cum vrea sa plece de fund.
Era o integrale evo2 215cp din 1992 super masinuta si acuma ii pare rau omului ca a data.