It is currently 03 Feb 2025, 00:48

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Senzor vitezometru
PostPosted: 19 Jul 2008, 19:11 

Am si eu o intrebare...Anul trecut am intrat putin pe 'aratura' :shithappens: . De fapt am zburat peste un sant si am intrat in aratura. In afara de alte probleme care leam rezolvat (schimbat bara fata, carcasa filtru aer si inca un furtun intre intercooler si motor) am ramas cu o mica hiba la masina- nu-mi mai merge chilometrajul. De fapt inainte mai merge din cand in cand, mai exact cand luam vreo groapa sau ceva, se ridica, mergea bine, pana la urmatoarea groapa cand cadea iar jos si acolo ramanea. Se mai ridica insa cand plecam mai turat de pe loc, adica treapa 1, 2 turate si cand calcam ambreiajul cadea si nu se mai ridica. Cei de la service in tara sau uitat putin la ea (vreo 3 ore si ceva) si au zis ca habar nu. Are cineva idee ? E posibil sa fie senzorul de la chilometraj ?(am inteles ca nu e cu cablu) Masina este un 156, 1.9 Jtd GiugiaroMs frumos si FORZA ALFA :wave: :wave: :wave:
Mentionez ca pe tester imi arata chilometrii reali parcursi, insa in bord am 15k lipsa din cauza ca nu-i mai numara.

Post subject: Re: Senzor vitezometru
PostPosted: 20 Jul 2008, 20:57 

Car: AR 156 1.9 JTD
Eu am avut problema asta cand s-a bulit un papuc de la baterie de pe un cablu mare de +, dar atunci palpaia si lumina din bord. Se sectionase dupa piulita de prindere. Era vorba de cablul gros ce pleaca din cutiuta de deasupra bateriei in stanga la motor.

Post new topic  Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC+03:00