acolo stiu sa desfac capacul, insa o sa imi fie destul de greu sa dau tabloul jos... sunt doua manunchiuri de cabluri in fatza lui si stau destul de teapan pe pozitie ... abia am acces la sigurante... in fine, asta nu cred ca e o pb-ma mare, insa am inteles mai sus ca ar trebui sa verific si undeva in butucul coloanei directiei la radacina manetei de semnalizare/lumini... iar pt asta ar trebui data jos masca coloanei... nu trebuie dat jos volanul? ca am impresia ca desfacand cele trei suruburi de la capacul inferior (acolo unde e si reglajul volanului) nu e de ajuns... totusi ma gandesc ca acolo e inutil sa umblu atat timp cat releul e la tabloul de sigurante si cat contactul pe semnalizare se face... eu am un 20jts... e posibil ca releul sa fie la maneta de semnalizare?
tomi_alfa Quote:
Nu trebuie dat volanul jos... Ca sa ajungi la sigurante, dai jos capacul ala mare din stanga volanului. Tragi cu grija de partea de jos (sunt doi pini de plastic), dinspre pedalier si apoi tragi putin in jos. Ai grija sa nu fortezi in partea de sus, pentru ca sunt trei picioruse de plastic si daca se rup, nu-ti mai sta corect.