madkat Quote:
@cyberdog... acu mi-ai atras atentia asupra topicului dupa flame-ul care l-ai facut pe sectiunea cealalta - si unde eram cat pe ce sa iti dau niste warn, da te-ai dat pe brazda
prntru completare nu iti fa foarte mari griji - antigelul cat timp este de aceeasi culoare se poate amesteca
nu se amesteca niciodata rosu cu verde sau albastru - asta ar fi singura interdictie
daca iti spun ce antigel am eu acum in motor imi sare toata lumea in cap
si in alta ordine de idei - cat ai pierdut si in cati km? sa nu ai vreo neetanseitate pe undeva...
Merci pentru informatii. Banuiam ca o culoare similara inseamna ca pot fi amestecate,iar culori diferite inseamna evitarea amestecarii. Cineva de pe forumul clubului fiat imi spusese sa amestec fara grija paraflu up cu paraflu 11 ca au aproximativ aceeasi compozitie. Nu am facut-o tocmai datorita diferentei de culoare.
Nu stiu sa-ti spun cat am pierdut, deoarece am masina asta de putin timp (cateva luni) si de cand am luat-o, nivelul era putin sub minim. Nu a mai scazut de atunci si pana acum.
Imi poti spune, te rog, la care service fiat/alfa romeo din bucuresti pot gasi paraflu up?
Multumesc!