mani_mic Quote:
dane... vin si eu pe arad pana la urma... am fost in uikend spre lugoj si mi-a fost de ajuns....daca e asa de rau pana in lugoj nici nu vrea sa stu cum e prin faget... sau putem urma varianta lui marius...ce zici? e aceeasi distanta ca pe arad... m-am uitat pe viamichelin.com.... insa hateg - simeria e dezastru de-a binelea...astept vesti
Luati in calcul si varianta Hateg-Silvas-Hunedoara-Simeria. Drum judetean, foarte bun , necirculat. Traseul perfect pentru o viteza in coasta, peisajul superb. Drumul e foarte bun, e drum judetean si seful drumurilor judetene din HD e din silvas, ceea ce cred ca spune totul. Interiorul Hunedoara ocoleste centrul , e drum betonat 4 benzi neaglomerat, merge paralel cu combinatul. Hunedoara Simeria drum 4 benzi, nou, atentie la radar drumul tenteaza la viteza, trece prin multe localitati. Deobicei sta in parcarea MACON, o fabrica mare de materiale de constructii. Drumul a fost probat acum trei saptamani. De asemenea Caransebes Hateg e drum nou, slab circulat, se merge constant cu 140-150. Merita de luat in calcul varianta lui Marius, cu mentiunea Hateg-Silvas-Hunedoara.
Sper sa ajung si eu la Rasnov si sa ne vedem acolo.