It is currently 26 Feb 2025, 00:46

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page 1 2 3 4 58 Next
Author Message
 Post subject: Fest 2008?
PostPosted: 07 Dec 2007, 19:32 

Car: Spider 916
Cu acordul vostru as vrea sa deschid acest topic pentru propunerile tuturor membrilor in legatura cu locatiile si/sau evenimentele care pot avea loc la festul din 2008. Din toate ideile sa selectam cele mai bune iar apoi sa ne gandim la modul de alegere al variantei finale.

Punctele mele de vedere:
1. Ar fi bine ca toti sa aiba posibilitatea sa aduca idei (fie ca au participat sau nu la fostele editii, fie ca sunt membrii vechi sau noi), poate in final iese ceva cu totul deosebit.
2. Ar fi bine ca totul sa fie stabilit (data, locatie, preturi, surprize) cu macar 1-2 luni inainte de inceperea evenimentului, sau poate chiar mai mult pentru a face posibila rezervarea acelor zile libere, sau in cazul celor din afara tarii, un calcul al costului drumului si al timpului...
3. Cred ca nu ar fi corect ca cei care au fost prezenti anul trecut sa aiba mai multe drepturi sau chiar sa aiba doar ei drepturi. Sper sa nu-mi sariti in cap pt afirmatia asta, si de aceea am sa explic de ce gandesc asa: cei care nu au fost (si au promis ca vor fi) sunt convins ca nu au facut-o intentionat, sigur au avut probleme (nu conteaza de care, financiare, de timp, de chef) si chiar NU S-A PUTUT, sau sunt multi ca mine care nu erau inca "intrati in grup", deci nu cred ca avem nici o vina sau mai putine drepturi pentru ca ne-am luat o Alfa mai tarziu dacat altii... desi in final fie ca nu voi avea drept de vot sau de dat cu parerea...daca voi putea veni voi veni oriunde ar fi.
4. NU ar fi OK sa atacam sau jignim parerile altora... fie ca nu sunt prea bune...eventual am putea explica intr-un mod omenesc de ce ideea lui nu este realizabila.

Sper sa iasa ceva maret in final.

Ex: Alfa Romeo GTV 2.0 TS Mk1
Ex: Alfa Romeo Spider 2.0 TS Mk1
Ex: Alfa Romeo 156 1.8 TS

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 00:44 

Super ar fi ca odata cu propunerea sa fie date si cateva detalii, eventual ceva poze, etc...in masura posibilitatilor. Asa ne vom putea da seama mai bine ce vom alege.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 01:16 

Car: 156 - The Red Hawk
1) dintotdeauna a fost asa. Sa incep eu: Bran-Moeciu, 1-5 mai 2008
2) pentru asta, trebuie mai intai sa facem sondajul, cu locatia si perioada... Dupa aceea se anunta locatia si perioada stabilita dupa sondaj, se face o noua sondare sa ne dam seama cam cate persoane ar veni la Fest... apoi cautam cazare si anuntam scorurile.
3) La Fest 2006 sau 2007 a fost vreun tratament preferential? Niet. Toata lumea a fost invitata la TrackDay, toata lumea a gustat din gratarul lui Dima, toata lumea a beut... Doar suntem o fratie, nu?!?

O sa iasa maret. Sunt convins de lucrul asta.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 01:21 

Bah, orice ar fi, oriunde ar fi.. Dima trebe adus si cu forta :D :lol:
Auzisi domnu Dima? :P

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 01:58 

Car: 159-Brera-Spider916
uite io propun baile olanesti,pentru drumul bun si virajat care cere o masina ca alfa sa i calce spinarea,pentru preturile bune la cazare si mancare,nu i nici munte nici campie,e relativ aproape si se pot face ceva excursii in zona,calimanesti,cozia,caciulata,sibiu,ma rog.....pe unde ne trece cheful sa mergem

p.s. poate gresesc,dar se vorbea ca in fiecare an sa schimbam locatia intalnirii nationale,dupa socoteala mea venise randul moldovei ,olteniei :wink:

p.s.2 bob e barmanul si nu trebe adus ca vine singur de placere,in ce ma priveste m am convins ca intr un fel sau altul voi fi prezent mereu,cu alfa sau cu smartul sau cu trenul sau cu unul din voi :wink:

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 02:29 

Eu nu propun locatie inca (n-am idei) dar propun participarea mea. Oriunde. Aproape oricand. ;)

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 02:30 

Location: Fish, chips, cup 'o tea, bad food, worse weather, Mary f**king Poppins
E frumos si democratic ca toti sa aiba un cuvant de spus si sa-si dea cu parerea, insa exista cateva mici inconveniente:
1. Se poate decide cu majoritate de voturi ca evenimentul sa fie gazduit de locatia X...dar ce ne facem daca toti care au sustinut ideea X nu au nici timp si nici mijloacele sa se ocupe de organizare?
2. Se prea poate iarasi ca din varii motive, cei ce au sustinut ideea X sa nu poata participa...repet, din motive subiective si/sau obiective. Si atunci vor fi prezenti la fata locului intr-un procentaj mai mare criticii. Las libera continuarea...
3. Daca se merge pe conceptul 'hai sa decidem toti impreuna' sunt sanse mari ca urmatorul Fest sa fie in 2011...unde-s multi puterea creste...dar si deciziile se iau mai greu:-)

Ca un forumist de la distanta care nu a putut participa la primele 2 editii (insa nici nu a incurcat pe nimeni) si care tine neaparat sa fie la cea de-a treia vin cu o alta propunere care va fi cu siguranta mai putin populara, insa cred eu - mai eficienta...si anume membrii consistenti ai forumului si cei care se vor ocupa de organizare (se stiu ei singuri) sa se adune la o bere/doua/oricate si sa se puna de acord cu locatia (fara certuri inutile pe forum)...si apoi aceasta sa fie anuntata concomitent cu preturile&stuff...cine nu poate veni anul asta va veni anul viitor, sau cand va putea...nu exista obligatia de a participa an de an la un asemenea fest, la fel cum cei ce nu participa nu vad de ce ar deveni un fel de 'paria' ai forumului...ideea de baza este ca poti fi alfist si daca nu poti participa la o intalnire, la fel de bine cum poti veni la un alfa fest to show off...De asemenea, cine vrea sa organizeze o intalnire a alfistilor si are mijloacele necesare o poate anunta fara probleme, nu vad de ce ar exista un singur meeting pe an...cat despre participare, nu trebuie sa pretinzi ca de la primele incercari sa fii la acelasi nivel cu cei ce fac asta de tzaspe ani de zile...mai degraba incet dar sigur...parerea mea...

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 08:59 

1- Odata stabilita locatia X, de organizare ne ocupam noi. Adminii adica. Timp ne facem noi. Voi sa va faceti timp sa participati la intalnire, sa nu se intample ca in Fest 2007 unde au anuntat participarea si la final s-au dat loviti... Macar sa anunte DIN TIMP daca nu mai participa, si nu e nici o problema.
2- oricum, lista FINALA se va face NUMAI pe baza achitarii unui avans. Obligatoriu. Nu platesti avansul, nu participi. Platesti avansul si nu participi, problema ta... avansul platit se va duce pe cazarea locului rezervat. Simplu si FARA DISCUTII!!!
3- nu e chiar asa. O sa vedeti, astazi o sa fac 2 poll-uri arhisuficiente care or sa ne lamureasca problema.

Oricum, noi, adminii ne adunam din cand in cand la o berica si discutam despre problemele clubului, despre femei, bani si dusmani :haha::haha::haha:

Repet: organizarea va fi asa:
a) poll cu locatia si data Festului - tine 7 zile.
b) anuntarea rezultatelor, cautarea de cazare si tarifele aproximative de cazare.
c) se face o lista provizorie cu cine ar dori sa participe la fest data fiind locatia, data si tariful aproximativ pentru cazare. Pentru haleala oricum va fi ca datile trecute, aprovizionarea de la Metro cu beutura si haleala, iar factura se imparte la numarul de persoane. Ieftin si bun. Sondarea tine 7 zile. Suficient.
d) stiindu-se numarul aproximativ de participanti, se cauta cazare si se face contract ferm pentru Fest, se stabileste tariful FINAL de cazare. Se anunta tariful, perioada si contul unde se poate plati avansul. Avansul trebuie platit pana cel tarziu cu 2 (DOUA) luni inainte de Fest (adica pana pe 1 martie 2008 ). Pe 1 martie se inchide lista finala de participare, se trage linie si aia e. Cine se anunta ulterior... la revedere si ne vedem la Fest 2009!

Simplu si fara complicatii si certuri. Regulamentul Festului va fi anuntat in curand. Incalcarea lui se sanctioneaza cu anularea participarii la Fest.

Alex.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 10:50 

Propun amendamente la Regulamentul care nu exista inca:

1. Joi 1 Mai 2008 sosirea, Dum 4 Mai 2008 plecarea. 5 mai musca din saptamana urmatoare si va fi dificil pentru multi sa ramana.

2. Pentru cei care nu au un calendar clar in viata (adica nu stiu azi ce vor face maine :) si suntem destui, fara sa ne ascundem dupa degete) daca nu pot confirma 100% participarea cu 2 luni inainte, sa se faca Pachet-Fara-Cazare.
Adica acestia vor plati tot in avans, participare, gratare (Pauschall), breloace, sepci dar nu cazarea. Daca se prezinta in zona X la data stabilita, sa isi gaseasca cazare singuri si fara reducere.

3. Pentru cei care nu stau in camera cu Mirica, programul pe ORE si ZILE trebuie AFISAT clar pe site. Asta e obligatoriu daca vrem sa invitam PRESA, oficialitati, showgirls, etc.

4. Asa cum se desemneaza oameni pentru organizarea logistica, trebuie si pentru PR. Coloana e buna si frumoasa dar trebuie mai mult ca sa apara in toate ziarele.

Edit: 5. Marcarea teritoriului: Steag, banner Alfa Club la intrare, Receptie (masa branduita) la care daca nu e nimeni momentan, pliante cu programul si telefoane de contact.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 11:46 

Car: o cisterna
Eh uite ca se aduna si idei bune.
Dand si Bh cu multi de zero... :goodpost:

Eu raman la propunerea mentionata anterior,si anume Nordul Moldovei,dar pana la urma alaturi de oamenii pe care i-am cunoscut prin intermediul clubului ma pot simti la fel de bine si la Ecuator si la polul Nord,asa ca ma voi adapta oriune.

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 12:33 

Si eu sustin ideea cu Nordul Moldovei. Si asta nu pentru ca sunt eu de aici si mi-ar fi mai aproape, pentru ca asa cum am fost la Felix asa as putea merge oriunde. Dar pot spune ca in zona asta sunt deocamdata cele mai bune drumuri (cei care stiti acest lucru puteti confirma), zone de vizitat sunt o multime, serpentine la fel, preturile la cazare sunt foooaaaarte decente si pensiuni sunt foarte multe, este de unde alege, mancarea este excelenta si ieftina, avem unde face un Track Day (la Bacau) si ar mai fi argumente... Asa ca propun ca urmatorul Alfa Fest sa aiba loc undeva in zona Suceava - Neamt, si poate fi chiar sub forma unui mic tur prin zona, cum propunea si alfajunior la un moment dat.
Voi reveni altadata cu detalii despre posibilitati de cazare.

Last edited by alfa_no1 on 08 Dec 2007, 18:56, edited 1 time in total.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 13:35 

Multe din propunerile enuntate aici privind organizarea sunt deja fapte de anul trecut. Au existat cam tote. Site dedoicat, formular se inscrieri, prezentare detaliata a evenimentului, absolut totul in romana si engleza etc. Toate bune si frumoase pana am ajuns la felix si a vazut ca nu mai iesim la socoteala cu multe. Se spune ca nu e nici o probema pentru ca altii nu au participat anul trecut. Intradevar nu este o problema cand ajung sa plateasca altii pentru ei. Se face o lista de rezervari si se plateste un avans. Acel avans se duce mai departe la cazare. Negociezi cu oamenii si le promiti 50 de oameni ca sa obtii preturi bune, alergi mii de km cu masina prin tara pe banii tai, si la final nu primasti macar un tel sau un mail sau ceva in care sa fi anuntat ca respectivii nu mai participa. Pur si simplu, diferenta de bani pentru cei care nu au mai venit a fost platita de cei care au venit punand fiecare bani din buzunar. Bineinteles, dupa toate astea au fost reprosuri ca nu am reusit noi sa ne oganizam.... de la cine? Tot de la aceiasi oameni care comentau tot cele trecea prin cap dar care nu miscau decat degete pe tastatura. O sa fie poll-uri si alte mijloace de exprimare a opinilor insa intr-un final se va ajune la aceeasi situatie. Nu vreau a mai aud mii de solutii si propuneri ci vreau sa vad oameni care se implica direct. Vreau sa vad cine dintre voi se baga sa organizam evenimentul? Solutiile le vom gasi impeuna, punctual. Deci? Cine vrea sa faca parte din echipa de organizare? Ideal ar fi sa avem si cum sa facem o selectie daca ar fi mult doritori :)

-------------------------------------
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 120 CP
Alfa Romeo GTV V6 3.2 270CP
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 101CP
Alfa Romeo 33 boxer 1.7 16V QV 140CP
Ex. Alfa Romeo GTV V6 2.0 Turbo 240CP

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 14:41 

Eu ma bag insa nu ma pot implica total intrucat timpul si familia nu-mi permit luxul de a ma deplasa unde/cand doresc. La Felix a fost altceva, fiind aproape mai puteam rezolva una alta. Inseamna ca ceea ce as putea eu face mai departe poate constitui in cel mai bun caz o mana de ajutor in plus. Deci cu asta clubul poate conta pe mine la orice ora.

Inca ceva, eu doresc sa platesc anticipat integral cheltuielile ce-mi revin pt Alfafest 2008. Prietenii stiu de ce.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 15:00 

Eu ma bag 100% la orice se poate face de la distanta.
Ex: facut/trimis invitatii, dat telefoane, tinut si publicat liste participare si contacte. Conceput/tiparit/trimis pliante si mape de prezentare. Conceput/tiparit signalistica, legitimatii participanti.
Timpul si motorina le aduc free, tipariturile ne scremem impreuna sa le scoatem cat mai gratis. Partial pot rezolva eu. Poate chiar total.

Am avut firma de catering si special events, mi-e clar in ce ma bag. Daca ma acceptati, evident.

Deplasari la locatie voi face mai putine decat localnicii dar cand va fi absoluta nevoie voi veni.

Sunt absolut convins ca putem avea si capra si varza la Alfafest. Si participanti intarziati multumiti, chiar daca nu vor locui in acelasi complex cu ceilalti, de exemplu.

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 15:47 

Da, va fi oarecum ca la Felix, cu o singura diferenta: plata diferentei pana la achitarea integrala a cazari sa se faca pana la maxim cu o luna inainte de Fest. Cine nu plateste tot, adios tata, ne vedem la anul. Fara discutii!

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 18:00 

Car: o cisterna
Parca vad ca tot la Felix iese,dupa cat de inimosi si dornici sa se implice sunt oameni din zona. :lol:

916 Spider 3.0 Arese
159 SW 1.9 JTDm

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 18:25 

Car: 156 1.9 mJTD
Sustin si eu ideea organizarii in Bucovina a intalnirii, zona este superba cine a vizitat-o stie despre ce vorbesc, serpentine slava Domnului si ce e cel mai important abia asfaltate :D , locuri de cazare dupa cum zicea si Alfa_no1 multe si ieftine fiind o gramada de pensiuni prin zona. Obiective de vizitat iarasi sunt foarte multe. Daca se decide sa se organizeze aici anul asta ma pot implica si eu la la organizare la ce se poate face pe teren. Precum a spus si alfa_no1 vom reveni daca se doreste cu informatii concrete despre cazare si locatii.

Image
ALFA ROMEO dauneaza grav permisului!

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 19:11 

Si eu sunt dispus sa ma implic in organizare, daca vom hotari sa facem fest-ul aici. Altfel nu sustineam ideea. :)
Ii rog pe cei din zona sa dea si ei un semn. Stiu ca si koz si sv_kdt doreau sa se implice. Poate si hot si cred ca mai sunt si altii. Hai, copii, adunarea! :charge:

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 19:54 

Cat priveste nordul Moldovei intru totul de acord.Drumuri foarte bune,virajate,locatii splendide,margarete multe la pensiuni :lol: .Insa din punctul de vedere al timpului nu prea dispun de asa ceva,nu vreau sa intru in amanunte insa timpul liber imi va lipsi in urmatoarea perioada(poate un an doi cine stie).

Trecut: Dacia 1310 Nissan Sylvia(1987)1,8 turbo Ford Scorpio 2,9 i(1988) Ford Mondeo(2001) Alfa Romeo 156(2003) VW Golf 2(1985) Opel Vectra 1.9(2007) Ford Siera 2.0(1987)RWD, Nissan Pathfinder 2.5, Citroen C4 Cactus 2017,Mazda 5, Peugeot 807, Mercedes-Benz A classe, Toyota Celica
Alfa Romeo 159,2.4 mjtd

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 20:12 

oh,yee...Bucovina forever!! :D
sustin ideea aceasta, iar in 2008 ar fi cazul sa fiu prezent. :o
organizator nu ma-s putea numi, avand rezidenta la peste 1500 km., dar fiind locuri natale as putea fi de ajutor ....
:clapping:

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 21:09 

Eu m-as implica dar din Timisoara pana acolo e cale lunga. Dar cu lucruri care se pot rezolva online, sau local cu cea mai mare placere :)

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 22:44 

Cand incepe "campania electorala" ??? :D

Dezmembrez motor 2.0 Twin Spark
viewtopic.php?f=65&t=17630

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 22:44 

Car: '04 147 1,6 TI
Quote:
Edit: 5. Marcarea teritoriului: Steag, banner Alfa Club la intrare, Receptie (masa branduita) la care daca nu e nimeni momentan, pliante cu programul si telefoane de contact.
Baieti daca faceti treaba asta ar fi cazul sa luati legatura cu Auto Italia si sa incercati sa obtineti o sponsorizare altfel inseamna reclama gratis pentru ei!!!
Ce e drept trebuie sa existe un statut juridic al clubului altfel nu e posibil. Stiu ca v-ati apucat de asta acu ceva timp. S-a ajuns la o finalitate?

Pe langa Auto Italia poate reusiti sa atrageti si alte firme, gen importatori sau producatori de piese auto, firme de tuning etc. Exista ceva potential!

Alfa 147 1.6 TI

Post subject: si eu ..
PostPosted: 08 Dec 2007, 23:28 

salutare baieti
ma bucura ideea ca deja uni dintre noi ne gindim ce si cum o v-om face la anul locatii ideale ar fi centrul tari dar e ok si moldova sa ne faem simtita prezenta si pe acolo e drept ca is drumuri bune pe acolo dar depinde de unde mergi acolo din bh de ex iti rogi moartea pina acolo dar poate facem o cheta noi cei din bh si inchiriem un trailer si le ducem alfele pe trailer pina la drumul bun adica destinatia finala :))
cit priveste organizarea ma bag si eu cu ce se poate de la distanta si chiar unele deplasari la fata locului stabilit daca e cazul( poate mai gasesc si eu pe traseu ceva locuri unde sa imi montez usile :)) )
eu sper sa fie celputin la fel de bine ca cea de la felix iar in fond nu locatia conteaza cel mai mult ci noi participanti facem atmosfera specifica posesorilor de AR
succes sa avem

Post subject:
PostPosted: 08 Dec 2007, 23:33 

Indiferent daca ajung sau nu, eu promit sa aduc vinul in cantitati industriale,slava domnului am o cramaaaaaa!! Intrucat am un program incarcat voi plati avansul si restul cheltuielilor, asta doar ca sa am rezervare,dar cred ca mai mult de 2 zile nu voi putea sta. Dar ,stau si ma gandesc, ce rost are un fest fara sa ne admire lumea?, ca asa masinile le cunoastem ca pe buzunare, asta ca sa nu ne ascundem in creierul muntilor.

P.S Este o simpla parere nu trebuie sa dati cu pietre in mine,sau nu luati in considerare parerea mea!!

Post new topic  Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page 1 2 3 4 58 Next

All times are UTC+03:00