It is currently 01 Feb 2025, 11:42

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Poate ajuta !!!
PostPosted: 16 Apr 2008, 15:29 

Miercuri am plecat spre Italia sa-mi vad rudele si simbata dimineata sa ajung la Esztergom la AlfaCity 08. In drum spre Italia, pe drumurile noastre minunate am luat din plin o groapa si am rupt teava de esapament din galerie. Facea un zgomot foarte mare mai ales cind schimbam vitezele se auzea un sorb ciudat, parca era rupt furtunul de la turbina pe aspiratie(sper ca m-am exprimat bine). Prima data am zis ca e ceva de la turbina pina am ajuns la un service autorizat Alfa Romeo din Italia unde mi-au tras urgent 200 de euro. Mi-au spus ca e o problema la toate 156 din cauza accelerarilor si decelerarilor, motorul balanseaza fata-spate si se rupe teava. Mi-au facut ei niste intarituri la teava si mi-au spus ca nu o sa se mai rupa cu intariturile astea. Cica teava nu se rupe imediat, se fisureaza, se adinceste fisura pina se rupe.
Scirtiitul care spuneam ca se aude la suspensie a disparut. Sa fie o coincidenta sau chiar asta sa fie rezolvarea ???
V-am spus tot ce am aflat si eu de la niste mecani pe la 50 de ani care au lucrat numai pentru Alfa si Fiat, poate va poate fi cu ceva de folos si poate imi spune si mie cineva daca cu scirtitul este vreo coincidenta.
Multumesc.

Post new topic  Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC+03:00