It is currently 13 Feb 2025, 09:53

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: unde gasim bucsi?
PostPosted: 08 Apr 2008, 19:52 

am deschis acest topic pt a se cunoaste daca gasim bucsi si unde?
fara sa cumparam bratze superioare inferioare si multe altele,produse care incearca sa ti le bage pe gat vanzatorii de piese auto spunand ca nu se gasesc separat
ar fi bine ca cine stie sa scrie aici,iar cu ajutorul unor poze eventual,spunand si la ce potrivesc,si eventual motivu schimbari bucsei si preturi

Post subject:
PostPosted: 09 Apr 2008, 22:17 

in urma cu ceva vreme m-am interesat eu ... si eu trebuie sa schimb pe fata... la bratele inferioare trebuie 3 bucse: 2 au un fel de colier care se prind in 2 suruburi..astea costa cam 40 lei bucata... tot la bratul inferior este o bucsa pe la mijlocul lui care este in jur de 50 ron buc... la bratele superioare sunt 2 bucse...alea costa 50 ron buc... preturile difera de la magazin la magazin...si chiar difera si producatorului care le face... motivul? suspensii sport pe drumuri de romania... per total la mine (fara cele pentru un brat superior ca l-am schimbat anul trecut) ma costa in jur de 4 mil piesele...

Post subject:
PostPosted: 10 Apr 2008, 00:03 

Wă, in ciuda faptului ca toti de pe aici hulesc ebay-ul, la ce pret am luat bratele de acolo, nici nu mai merita schimbatul bucselor...nou frate si basta!
Da, si eu am suspensii sport si la mine e lunga lista de bucsi si pivoti cu probleme, stau cu basculele in portbagaj si astept sa cumpar ce mai am de cumparat si merg la service o singura, data ca sa platesc manopera o singura data...:D
Peste tot pe unde am intrebat eu mi s-a spus ca nu pot fi schimbate bucsele la bascule, fapt confirmat de altfel si de multi colegi de pe forum. A, ca a reusit Mirica sa schimbe el cateva, e alta mancare de peste, daca ar stii mecanicii de la colt de strada ce stie Mirica... :roll:

Post subject:
PostPosted: 10 Apr 2008, 12:16 

Car: 159-Brera-Spider916
bucsile de bascule se schimba este adevarat,problema intervine insa ca la un moment dat va ceda si pivotul , care nu se schimba,deci ganditi va bine daca vreti sa schimbati bucsi si peste o vreme sa aruncati bratul pe motiv de pivot facut praf. o varianta este sa cumperi toate bucsile de la powerflex,punte fata,punte spate,costa ceva dar sunt garantate cam 50 mii km,ramane insa problema pivotului care nu se poate schimba.

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00