mobyle Quote:
Punctez pentru 916, pe care il vad asa:
Ai mai multe informatii despre ea ? Asa stanced, stretched and lowered cum e pare o masina foarte interesanta.
Preferata mea este Giulia, datorita stilului si datorita glamour-ului anilor '50-'60. Reprezinta perfect epoca aia "dolce vita" care nu se va mai intoarce, fara restrictii si reglementari, in care puteai doar sa te bucuri de viata. Daca designul este aproape identic cu al Giuliettei, dpdv tehnic Giulia a adus cateva noutati, printre care si franele cu discuri ( Giulietta avea tamburi pe toate 4 rotile). Asadar, in buna traditie Alfa, poti spune ca este vorba de acelasi model, doar ca l-au imbunatatit dupa cativa ani de productie.
Dintre Duetto-uri imi place prima si ultima generatie, cele dintre ele parca sunt niste operatii estetice mai putin reusite.
916-le cred ca are o forma atemporala, imi place foarte mult, sunt sigur ca va deveni o masina clasica si foarte apreciata, mai ales in combinatie cu o motorizare V6.
939-le imi pare cumva fortat, fara sa pot spune anume de ce, parca rotile, sau pasajele rotilor, par prea mari pe carosieria asta.
Pana la urma insa sa trebuiasca sa alegi doar un Spider Alfa este ca si cum ar trebui sa alegi un singur "inger" de la Victoria's Secret.