It is currently 12 Feb 2025, 10:43

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cam cat ar costa?
PostPosted: 04 Dec 2007, 23:02 

...O bara fata pentru 147 din 2004 si aripa dreapta fata + service/vopsitorie unde sa le montez/vopsesc (pret?)

Post subject:
PostPosted: 19 Feb 2008, 14:06 

Profit de acest topic pentru a intreba si eu ceva legat de niste preturi la piese:

Am fost azi cu masina la mecanic sa-mi faca o diagnoza la sistemul de rulare, troncanea ceva pe dedesubt si nu-mi placea deloc cum face.

Mi-a zis ca trebuie schimbate urmatoarele:

1. 1 x pivot faţă dreapta
2. 2 x bieletă antiruliu
3. 2 x bucşi spate braţ faţă ??? (am intrebat cum adica 2 x bucşi spate braţ faţă si mi-a zis ca un braţ faţă la Alfa Romeo are 4 bucşi???)
4. 2 x bucşi braţ spate

Deocamdata astept un telefon de la ei sa-mi zica cat de adânc trebuie sa bag mana in buzunar. Intre timp, am zis sa intreb si pe forum, poate-poate, cine-stie?

Asadar, rog pe aceasta cale pe cineva sa imi faca un calcul la ce am eu nevoie, sa stiu la ce sa ma astept de la service. Evident ca ei vor adauga si manopera la final, dar macar sa stiu daca am si alta alternativa!

Multumesc anticipat!

Post subject:
PostPosted: 21 Feb 2008, 10:22 

Eu am schimbat o gasca de piese pe fata.Bratul inferior fata are 3 bucsi,una linga pivot si 2 bucsi in spate(nu stiu de 4 bucsi pe acel brat)Bucsile la bratul inferior fata(cele dinspre spate cum zicea mecanicul tau ajung cam 100 ron amandoua,iar bratul tot costa 500 ron tot,acuma jumatate de an)
BRAT SUPERIOR -218 ron fara tva,
Pe bielete am dat 70 ron ambele,tot anu trecut.
1 x pivot faţă dreapta...daca e cel din brat sa stii ca nu se poate schimbat decat cu tot bratul.
Daca o faci la reprezentanta te va ustura ceva buzunarul,adica sa te astepti la valori mult mai mari decat acestea,mai ales ca ei iau si manopera.

Trecut: Dacia 1310 Nissan Sylvia(1987)1,8 turbo Ford Scorpio 2,9 i(1988) Ford Mondeo(2001) Alfa Romeo 156(2003) VW Golf 2(1985) Opel Vectra 1.9(2007) Ford Siera 2.0(1987)RWD, Nissan Pathfinder 2.5, Citroen C4 Cactus 2017,Mazda 5, Peugeot 807, Mercedes-Benz A classe, Toyota Celica
Alfa Romeo 159,2.4 mjtd

Post subject:
PostPosted: 21 Feb 2008, 11:12 

Multumesc, intre timp m-am clarificat si eu in ceea ce priveste preturile, din nefericire pentru mine aceste piese imi vor scoate din buzunar ~ 500E :(

Post new topic  Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC+03:00