It is currently 01 Feb 2025, 10:37

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Capac filtru polen
PostPosted: 31 Jan 2008, 01:01 

As vrea si eu niste poze cu acoperitoarea aia de la filtrele de polen, pentru 156 mk 2, care vine sub torpedou. MA intereseaza cum arata ea in mod normal, prinderea si modul de desfacere.
La mine atirna peste picioarele pasagerului si nu reusesc sa-mi dau seama cum venea prinsa in mod normal inainte ca un "mester" sa fi umblat acolo. Acel capac e rigid sau moale? Al meu e foarte moale!

Post subject:
PostPosted: 31 Jan 2008, 09:57 

Ceea ce atarna acolo,nu este capacul de la filtrul de polen.Acolo este una din improvizatiile facute de inginerii de la Alfa Romeo. :lol: :lol: Si la mine atarna acel capac si am desfacut un surub de pe acolo din zona si am fixat si acel "capac" moale.

Post subject:
PostPosted: 31 Jan 2008, 10:39 

Car: AR 156 1.9 JTD
Sunt curios ce se ascunde acolo sub torpedo in cutiuta aceea neagra. Sa fie oare cutia neagra :?: :question:

Post subject:
PostPosted: 31 Jan 2008, 20:25 

Poti sa fii mai explicit? eu nu sint prea lamurit. Am vazut in fuga la alta masina ca parca nu trebuia sa atirne asa. E fosrte nasol cum arata acum. Cred nu prea si-au batut capul baietii cum se desface si l-au rupt la prima schimbare de filtre. Parca era mai rigid la cealalata masina.

Post subject:
PostPosted: 31 Jan 2008, 21:50 

Babacu Quote:
Poti sa fii mai explicit? eu nu sint prea lamurit. Am vazut in fuga la alta masina ca parca nu trebuia sa atirne asa. E fosrte nasol cum arata acum. Cred nu prea si-au batut capul baietii cum se desface si l-au rupt la prima schimbare de filtre. Parca era mai rigid la cealalata masina.
Daca te referi la capacul din fotografie,atunci se vede ce "bine" a fost proiectat acest "capac".In zona rosie este improvizatia facuta de mine ca sa nu mai atarne capacul.Se vede si cutia neagra care nici eu nu stiu ce ascunde. 8)

Attachments:
Presentation1.jpg
Presentation1.jpg [ 60.4 KiB | Viewed 886 times ]

Post subject:
PostPosted: 31 Jan 2008, 22:42 

O fi cum ziceti voi, dar pina sa umble prima oara acolopisla aia statea tapana, nu pica la cea mai mica adiere. Tu ce improvizatie ai facut. Intr-un timpmi-o prinsesera cu coliere de plastic, dar la ultima revizie le-au taiat si au uitat sa mai puna altele.

Post subject:
PostPosted: 31 Jan 2008, 23:02 

Babacu Quote:
O fi cum ziceti voi, dar pina sa umble prima oara acolopisla aia statea tapana, nu pica la cea mai mica adiere. Tu ce improvizatie ai facut. Intr-un timpmi-o prinsesera cu coliere de plastic, dar la ultima revizie le-au taiat si au uitat sa mai puna altele.
Si la mine atarna acel capac si am desfacut un surub de pe acolo din zona si am fixat si acel "capac" moale cu el.

Post new topic  Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC+03:00