Probabil ma grabesc putin cu topicul, pentru ca inca lipsesc detalii legate de productie, costuri, metode de plata sau livare, dar sunt euforic si simt nevoia sa impartasesc asta cu voi, pentru ca inca nu-mi vine sa cred ca l-am terminat
Dupa cum bine stiti, a fost un an nebun, in care multe planuri ne-au fost date peste cap. Activitatea AlfaClub n-a facut exceptie, pentru inceput fiind nevoiti sa anulam AllfaFest. Evident ca nici cu calendarul nu miscasem nimic, fiind la un pas de a intrerupe traditia inceputa in 2009.. Insa, intr-o discutie de pe la mijlocul lunii octombrie cu dl_mugurel, ne-am mobilizat unul pe altul si-am decis sa nu lasam asta sa se intample! A trebuit sa inventam un concept care sa nu tina cont de anotimp, pentru ca ar fi urmat sa tragem toate cadrele in interval de o luna, iar vremea n-ar fi putut fi decat toamna mohorata sau iarna blanda sau severa. Ideal ar fi fost sa avem la dispozitie un studio, dar cum ala costa (mult!), am fost nevoiti sa improvizam: am tras pe sub poduri, in parcari, sau, in cel mai fericit caz in niste hale. Desigur ca lucrurile trebuiau sa fie si mai complicate, cadrele trebuiau trase pe intuneric, insa la 11 noaptea trebuia sa fim in case, apoi a venit povestea cu localitatile carantinate, deci -1h pentru Mugurel
Apoi au fost proprietari care, din motive obiective, nu ne-au mai putut onora cu prezenta, sau ne-au amanat (pana in punctul in care ne pierdusem orice speranta). Si devenise aproape frustrant, pentru ca aveam 11 cadre si nu reuseam sa-l mai tragem pe al 12lea!
Au fost si parti bune in toata aventura asta: in primul rand am intalnit o mobilizare exemplara din partea proprietarilor, care au raspuns prompt invitatie noastre! Unii ne-au primit in "casele lor", altii au inghetat alaturi de noi in locatiile improvizate, unii au facut eforturi de-a scoate masinile din hibernare etc. In al doilea rand, cu ocazia unui cadru tras "in deplasare", am avut parte de cea mai frumoasa aventura de anul asta: ziua petrecuta alaturi de Mugurel pe Transfagarasanul aproape pustiu si tranzitia prin 2 anotimpuri la interval de doar cateva zeci de minute
All in all, desi sunt de obicei foarte critic cu munca noastra, cred ca am reusit sa scoatem cel mai bun material de pana acum! Materialul precedent despre care am afirmat asta (cel de acum 2 ani) s-a viralizat la nivel international, inca vad si azi cadre repostate (ba chiar se vand si printuri pe aliexpres
).
Nu, nu e perfect (cum nici cel de-atunci n-a fost), insa cred e maximul din ce se putea scoate in conditiile astea!
Thus being said, va las un mic teaser, si revin curand cu detalii despre comenzi.
Attachment:
teaser.jpg [ 501.27 KiB | Viewed 5275 times ]
Needlees to say, merci Mugurl pentru ajutor, merci tuturor celor care ati acceptat invitatia noastra!