bacardi Quote:
am fost la service alfa la cluj , au pus masina pe tester si au zis ca nu functioneaza centrala abs si din acesta cauza nu merge abs, nu indica viteza de rulare si nici cati km parcurg . am gasit la cineva o centrala abs am montato si din nou nu functiona nimic . am mers din nou la cei de la service alfa pt ca am crezut ca trebuie sa-i faca o resetare pt a functiona si am ramas surprins de ceea ce mi-au spus . ei spun ca o centrala abs second nu va functiona niciodata pt ca are vechile coduri pe ea , coduri care nu se pot sterge pt a face loc codurilor de pe masina pe care este pusa . deci cam asta este problema mea.
Bingo/Deja Vu sau
Nu ma prea hazardez de obicei,dar in cazul tau as putea sa bag mana-n foc ca este vorba despre acelasi manunchi de fire care din cauza vibratiilor repetate si-a mancat stratul protector/izolator,rezultand scurtul.Nici vorba de centralina ABS dusa.
Firul asta se afla intr-un manunchi de fire pe undeva pe sub torpedo,la picioarele pasagerului din fata.O sa incerc sa aflu mai multe amanunte,eventual sa-l fac pe cel direct implicat sa te te sfatuiasca.