Sa va povestesc ce si cum s-a intamplat in Sibiu, in zona centrului vechi...
Acum doua seri, dupa ce am fost la niste cumparaturi mi-am zis sa nu las masina in fata casei, pe trotuar ci sa o duc in parcare ca doar e mai sigur acolo. Am dat sa intru in parcarea in care am mai fost de o suta de ori, dar de data asta am uitat de hidrantul ce troneaza undeva unde doar el stie, asa aiurea in mijlocul locului. Am tras de volan si am auzit un zgomot puternic si am vazut doar cativa oameni uitandu-se infricosati la botul Alfitzei mele... Am realizat ca nu era de bine, si apoi mi-am dat seama: am lovit hidrantul...
Cand m-am dat jos si m-am uitat cum eram catarat pe hidrant, va puteti inchipui ce am simtit si puteti vedea in pozele alaturate.
Iar pe hidrant nu l-am indoit eu pe deplin in halul asta, mai fusese lovit si de altii (s-ar parea ca au fost vreo 3-4 nefericiti ca si mine) si dat fiind ca era pe inserat, mai e si de culoare albastra si inaltimea lui nu o depasea pe a botului masinii, deci de vina sunt eu... dar si el si cine l-a montat acolo asa (astia-s cei de la Apa-Canal banuiesc...)
Din fericire am casco la BT Asigurari, am fost deja sa deschid dosarul de dauna si sper ca lucrurile sa mearga bine si in cel mult 2 saptamani sa o pot conduce din nou. Deci pe langa DiabloInc mai sunt si eu cu Alfitza trasa pe dreapta in Sibiu
Si acum o intrebare: acei dintre voi care va pricepeti, ati putea sa-mi spuneti din poza cam ce ar fi lovit acolo exceptand cele evidente? Serpentina aceia banuiesc ca duce la radiator, s-a scurs tot antigelul pe acolo fiindca e sectionata... Aveti idee ce mai se afla acolo? Nu de alta dar sa nu patesc sa-mi povesteasca desene animate cei de la asigurari si service...
Va multumesc!