Va salut!
Dupa cateva luni de cautari am gasit-o.
Attachment:
IMG_5093.JPG [ 1.85 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5095.JPG [ 1.95 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5096.JPG [ 2.53 MiB | Viewed 6141 times ]
Am fost dupa ea pana in Berlin, cu autocarul si ne-am intors impreuna.
Am avut multe dorinte, de culoare, de dotari si pana la urma aceasta le-a indeplinit in mare parte pe toate. Singurul regret e ca nu e TI. Acum, dupa 5000km impreuna pot sa zic ca vreau o directie mai sportiva, dar pe viitor poate fac ceva in sensul acesta.
Sa trecem la prezentari:
Brera, 2008, 2.4diesel, automata, 200cai.
Din pacate automata nu s-a pus pe motorul de 210cai, dar, la fel ca in cazul suspensiei, poate sparg pusculita si ii pun turbina Garrett si ii fac si o resoftare. Cam toate dotarile posibile la vremea aceea, dar fara navigatie cu display si senzori de parcare fata.
O asteapta o revizie mare pt care probabil ca o sa ajung in Bucuresti (distributie, filtre, ulei motor si cutie, anulare de swirl si egr. Nu as renunta la DPF.)
Ceva probleme electrice: la reglajul electric al scaunelor(pe inaltime la sofer si reglaj lombar la pasager) si la incalzirea lor(nu merge in niciunul). La iarna o trag pe bara o perioada si dau scaunele jos sa vad ce e in neregula pe acolo. Nu pot sa deschid portbagajul din logo-ul de pe el, probabil ca trebuie schimbat, momentan ma descurc din telecomanda.
A mai facut o figura cu un bec pe faza lunga, am crezut ca e ars ca imi si dadea eroare, am dat bara jos sa il schimb si era bun. Pana la urma, dupa ce am curatat toate "impamantarile" pe care le-am gasit sub capota si-a revenit. Ca sa fiu sigur i-am mai tras inca 2 fire de masa, unul pe caroserie si unul pe motor.
In rest e ce trebuie, imi place de mor
As vrea sa ii pun si un scaun de copil in spate, am facut testul cu 2 modele, dar cu ambele ca sa aiba loc la picioare copilul (1an si 4luni) cel din fata nu mai sta confortabil. Daca aveti ceva recomandari de scaune care nu sunt voluminoase astept o parere.
Attachment:
IMG_5082.JPG [ 2.49 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5086.JPG [ 3.66 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5083.JPG [ 2.95 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5092.JPG [ 2.91 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5088.JPG [ 4.01 MiB | Viewed 6141 times ]
Attachment:
IMG_5085.JPG [ 3.3 MiB | Viewed 6141 times ]