comanr Quote:
de aia santem unde santem ca sant o caruta ca tine care nu respecta pe ceilalti, nu respecta mediul, nici macar pe ei nu se respecta, isi ofera chiar si lor kitsch pe tava iar cu cat au mai multi bani fac mai rau pana se caca peste toti fara restrictie!
mai era un imbecil azi care imi explica ca el face itp ul la masina pe bulgaria cu un telefon dat si nu stiu ce suma de bani ca doar santem in uniunea europeana!
Sincer daca traiam intr-o alta tara, cu autostrazi si sensuri unice unde depasesti, fara griji nu mai faceam nici un remap.
Dar cum la noi trebuie sa intri pe contrasens ca sa depasesti pentru mine e important orice plus de putere... ca sa pot depasi lejer si fara riscuri.
Si eu care ma gandeam ca viitoarea masina sa fie o clasica ce minim 4 litri, non-euro... sa vezi cat polueaza aia.
Tin sa te anunt ca faci parte din grupa celor manipulati care cred ca traficul de autovehicule este principala cauza a poluarii ... cand de fapt nu e deloc asa, e doar un motiv bine implantat in capul majoritatii pentru ascuderea principalelor cauze (industrie, agricultura aiurea cu prea multe chimicale etc...).
De ce crezi ca nu evolueaza deloc autovehiculele electrice? Fiindca cele normale nu polueaza atat de mult incat sa fie o problema reala pentru mediu, bineinteles cu exceptia aglomerarilor urbane, unde solutia este transportul in comun sau cu bicicleta, nu cu masina, indiferent de norma de poluare...
De ani de zile nu s-au mai facut deloc progrese in domeniul bateriilor electrice, mai vezi cate un prototip electric cu LiPo care e de mult timp aparut... deci nimic nou sub soare.
Ar putea face masini alimentate cu hidrogen (care ar elimina doar apa la functionare) ... si multe altele, dar nu se fac.
Asa ca, daca vrei sa fi green intr-adevar, mergi cu trenul, autobuzul, tramvaiul, bicicleta sau pe jos, dar nu imi spune ca ai masina Euro6 ca nu e suficient.
Cu asta am incheiat off topic ul pe teme de poluare...