tudyniuz Quote:
Nu cred ca e pesimist, asta e adevarul din pacate. Preturile pieselor poate sa depaseasca lejer valoarea masinilor. Asa am patit si eu la GTV acum 3 ani, investitiile initiale au fost mult peste valoarea masinii la momentul respectiv, nu e ceva ce are sens pentru oricine.
Nu s-a facut nici o referire despre valoarea pieselor, despre faptul ca cineva isi permite sau nu reparatii, mentenanta si alte interventii.
Nu toate Alfele sunt tranzactionate cu 800 de Euro (acum imi permit eu sa vehiculez cifre), cum de altfel, nu toti care au, sa zicem, o masina veche si aparent ieftina, nu au posibiliatati financiare.
Prejudecati...
goldfinger Quote:
Da, am fost cam hater, totusi.
Cert e ca ma tot uit de 147. Greu sa mai gasesti un benzinar in care sa nu bagi cat nu prea mai merita.
Dar qsta nu are legatura cu masina de aici, ca nu stim nimic de ea. Poate e super ok. Scuze.
Daca te uiti, inseamna ca exista interes.
Daca exista interes, inseamna ca merita, macar psihologic, daca financiar e paguba.
Pofta-i pofta!
Ionuț-147 Quote:
OP aici. Nu am avut timp sa duc masina la service, cel mai probabil voi face asta saptamana viitoare. Din pacate, chiar ma aflu in situatia de a alege daca pastrez masina sau nu. Nu este in cea mai buna stare, si fiind printre primele masini din generatia ei, este veche, iar eu am cam neglijat-o, chiar daca era prima mea masina, si ar fi trebuit sa fiu mai atent. Cat despre cheltuit bani, sunt deja la al doilea motor, originalul a avut probleme cu distributia pe care le-am neglijat prea mult timp, pana cand s-a defectat iremediabil. Voi reveni pe pagina asta pana la momentul in care gasesc o solutie pentru problema mea. Sper sa nu fie nimic grav, dar nu poti stii vreodata cu certitudine.
In ce zona e masina?
Daca esti aproape de mine, desi nu am timp, as trece sa arunc un ochi.
Instaleaza-ti Torque pe telefon si comanda un OBD ELM 327, vine de pe o zi pe alta.