Stiti, eu sunt constient ca sunt pe un forum Alfa si nu e ok sa laud alta marca. Dar eu sunt in general destul de obiectiv si daca e de laudat, laud, daca e de criticat, critic. Si fac asta indiferent daca e masina mea sau a altuia. Pe scurt, eu nu stiu cum comparati voi aceleasi dotari, dar eu am la BMW dotari de genul: Led adaptiv, night vision, soft close usi, lumini ambientale, Carplay wireless, ....etc. Optiuni care pe Alfa nici nu cred ca exista. Intr-adevar am un seria 5 iar pe seria 3 nu se regasesc toate, dar majoritatea sunt. De exemplu pe seria 3 ai portbagaj electric, iar pe Veloce se balangane ca la Logan (cel putin asa era pe masina care am testat-o eu ).
Asa ca haideti sa fim obiectivi cand facem comparatiile. Repet, nu ma pricep la Alfa de asta am si deschis topicul, sa aflu mai multe de la voi. Dar mie nu mi se pare ca primesc aceleasi optiuni la acelasi pret. Pai cu 53.000 euro deja pot sa imi gasesc un M340i, care are vreo 340 cai si poate vreo 10.000 de km, ceea ce e aprope nimic. Iar daca ma uit dupa 330i, clar sunt dotate mult peste Alfa.
Dar repet, nu de asta sunt aici, sa critic sau sa compar masinile. Ambele au bubele si calitatile lor. Sunt producatori diferiti, clienti target diferiti, se conduc si se simt diferit, iar pana la urma eu zic sa e chestie de gusturi. Insa din ce am citit, cautat, comparat, la acelasi pret, BMW ofera mai mult ca si dotari. Strict ca si dotari. Nu discutam de design, stil de condus, etc. Acolo clar fiecare alege ce ii place.
Asadar Jull, daca a fost 43k pretul negociabil si ai luat-o cu 40K, e destul de bine. 40k as da si eu pe cea rosie . Dar 50k nu dau.
P.S. Iertati-ma daca am suparat pe cineva expunandu-mi parerea, dar eu sunt un om sincer si deschis si cand laud si cand critic