Preferinta frumoasa ai !
Sunt curios cine o sa-ti raspunda aici
Pentru mai multe informatii despre masina, iti recomand forumuri de afara (
www.alfabb.com, alfisti.net parca).
Intrebarea cu ce probleme pot sa apara e fara rost aproape. E o masina batrana, probleme o sa apara.
Despre piese, mecanica o mai gasesti (Alfetta si Giulietta se mai gasesc pe la noi), motorul a fost si pe 164. Dar pentru o asemenea masina trebuie sa fii pregatit si sa nu fii speriat ca pentru ceva trebuie sa comanzi din Germania, sau Anglia sau Africa de Sud. E un lucru firesc si dureaza doar o saptamana
. Daca sunt bani, se gaseste orice.
Inmatriculare ? Exista vreo regula care spune ca nu se poate inmatricula vreo masina ? Nu cred. Dar iarasi, trebuie bani pentru taxe.
Sau mai astepti un pic si o inmatriculezi ca masina clasica (taxe zero). Dar trebuie sa fie originala.
Ideile de baza sunt: e o masina de care trebuie sa ai grija si e o masina care nu o repara nea Gica de la servis cu piese de Dacie.
Ca fapt divers, stiu pe cineva (din Romania) care a cumparat un GTV epava (putin spus epava) si in momentul de fata e ca atunci cand a iesit pe portile fabricii.
Totul se reduce la:
daca iti permiti. Asta inseamna timp si bani. Nu e un Bmw ursulet cu care rupi asfaltul la stop si-l repari in fata blocului.
Later edit: acum am observat: nu exista GTV6 cu motor de 2 litri. Probabil e un GTV normal. Dar stai linistit, e buna si aia
Citeste pe wikipedia
GTV6 a fost introdus in 81.