...si zarurile au fost aruncate. Omul a revenit, am luat masina, 2.2jtd, propulsie 180 cp, 39000 km. A fost inmatriculata doar in Decembrie 2019, productia fiind final de 2017 - am inteles ca a fost masina expusa de AutoItalia prin mall-uri, are 2 revizii la AutoItalia, urmeaza sa fac si eu una.
Vorbisem si cu George, care mi-a spus ca scoate masina in cateva saptamani, dar, desi a lui este superioara, si mai noua, diferenta de pret si de km, m-au facut sa alea aceasta varianta.
Am facut cam 200km, impresiile sunt foarte bune, este ce cautam! Mii se pare extrem de apropiata cu Foresterul ca stabilitate pe curbe.
Masina a venit cu 2 problemute: nu stropea pe parbriz si omul spunea ca are impresia ca AC-ul nu functioneaza in parametri normali. Prima am rezolvat-o in seara cand am ajuns acasa, erau doua furtunase scoase din conexiune. A doua se va rezolva cat de curand, se pare ca este o pierdere de freon. Baga aer rece, dar, intr-adevar nu cum trebuie.
Am mai observat ca este o mica scapare de ulei/vapori de ulei, undeva in fata motorului, deasupra curelelor, si ca uneori senzorii de parcare din partea frontala piuie si daca am ceva la distanta de 3-4 metri.
Acum ma intreb daca ar trebui sa schimb si distributia, din ce am citit in manual s-ar face la 5 ani, indiferent de km facuti. Voi ce parere aveti?
PS. Sambata, in parcare la mall, mi-am gasit bara spate putin infundata, dupa urme, un idiot cu carlig. Normal, ca orice lucru slab, a sters-o imediat.
Attachments: |
IMG_2192.JPG [ 4.33 MiB | Viewed 1712 times ]
|
IMG_2140.JPG [ 5.24 MiB | Viewed 1712 times ]
|
_________________ Daca nu intorci capul dupa ce ti-ai parcat masina, inseamna ca n-ai cumparat-o pe cea potrivita.
|