Freccia Quote:
Salut! Am si eu de prezentat un caz. E vorba de o familie cu 4 copii, pe care eu si sotia mea am tot cautat sa ii ajutam si sa le facem cate o bucurie cand si cand.
Intr-o vreme stateau in Timisoara, cu acces mai usor la Spitalul de copii si alte institutii unde 2 dintre copii urmeaza diverse forme de tratament si urmarire a bolilor de care sufera, dar nu si-au mai permis chiria si s-au mutat la 30km distanta, in casa bunicii doamnei in cauza. Evident, doar unul dintre parinti poate munci, mama stand acasa cu copiii bolnavi. De asta si masina modesta a familiei a fost vanduta, masina care le-ar fi fost maxim de uila pentru deplasarile cu cei mici la oras, pentru tratament.
Nu stiu cam ce trebuinta au, dar cu siguranta de bani si mai stiu ca au lemne de incalzit pentru maxim o luna.
Un text preluat:
"O mamica greu incercata de soarta are nevoie de ajutor. Are nu unul, ci doi copii cu grave probleme de sanatate.
Raluca, in varsta de 5 ani, se lupta cu boala Von Wilembrand forma severa, sindrom anticoagulant lupic si anemie micricitara hipocroma. Are dureri de oase, picioare, echimoze care apar spontan. Oboseste foarte repede. Face tratamente costisitoare zilnice, si la fiecare 5 - 6 saptamani internare in spital. Nu are voie sa se loveasca, nu are voie in soare, nu are voie injectii intramusculare. In permanenta este vanata, daca se loveste de ceva se invineteste imediat. Boala ei este incurabila.
Fratiorul ei Matei, in varsta de 3 ani, s-a nascut cu dubla circulara, hipoxie neonatala. La 1 an si 2 luni nu statea in picioare si nu se tara. La tomograf s-au vazut leziuni pe creier si are afectat sistemul locomotor. Merge greu, dezechilibrat, cade mult. Face kinetoterapie si terapie Bowen saptamanal. Iar astazi (11 Decembrie 2019) i s-a confirmat si lui diagnosticul de boala Von Wilembrand, pe care o are si surioara lui...
Haideti sa-i ajutam si pe ei cu cat ne permitem fiecare!"
E un caz pe care il cunosc personal, pentru care garantez ca e real. Daca doriti sa ajutati, pot afla si mai multe despre ce ar avea trebuinta, altele decat cele pe care le stiu deja.
Numai bine, rau la nime'!
Cred ca un caz nu exclude pe altul, vezi ce necesitati sunt urgente si poate reusim sa facem doua fapte bune