Salutare tuturor,
Deschid acest topic in speranta ca alti posesori de Giulietta de pe forum s-au mai confruntat cu aceasta problema. Singura referinta pe care am gasit-o pe forum este aici
viewtopic.php?f=63&t=24559&p=324957, pe topic-ul lui Godzzi, insa pare ca nu sunt la fel de norocos ca el.
Problema este data de faptul ca simt masina instabila (miscare stanga dreapta dinspre spatele masinii) atunci cand: sunt pe un drum cu serpentine (in special in virajele la stanga) / merg pe autostrada pe banda 1 si trec peste o plombare care nu e facuta la nivel sau denivelari repetate ale asfaltului cauzate de camioane / iau o groapa/un canal la viteze de oras (50-60km/h). Senzatia e foarte neplacuta si am observat ca e mai accentuata daca masina e mai incarcata. Am fost cu masina la service unde au fost verificate amortizoarele, arcurile si bucsile spate, toate pare ca sunt in parametri. Tot la service s-a constatat insa ca roata spate dreapta era mai inclinata spre interior decat ar fi trebuit, asa ca a fost refacuta si geometria rotilor, avand speranta ca in sfarsit am gasit sursa problemei si scap. La primul drum dupa operatiune (Pitesti - Bucuresti, A1) am avut senzatia ca nu mai face (probabil placebo), insa am mai facut ~1k km cu masina de atunci si cu siguranta problema este tot acolo.
Daca ati mai intampinat un astfel de comportament la ale voastre Giuliette, m-ar ajuta informatii despre cum ati rezolvat. Merci frumos!