Pentru ca la sfarsitul anului trecut Scufita Rosie a devenit Red Mamba voi continua povestea acestei mici bestiute (
viewtopic.php?f=63&t=24559&p=375156&hil ... ie#p375156
Am preluat-o cu putin sub 200k de km, iar acum am ajuns la 209k de km. A vazut marea, muntele si campia si este cu adevarat o placere de condus, iar in mod 'D' se transforma. Cred ca 80% din timp merg in "D" pentru ca in "N" parca o tine ceva sa se dezvolte asa cum ar trebuie, asa ca o las in "D" sa isi implineasca adevaratul potential
Benzina doar 100.
In dec 2019 a primit cauciucuri noi de iarna: Nokia WR A4 de care sunt foarte multumit.
Cum am iesit din pandemie in mai 2020 a mai primit cadou un set de jante pe 18", originale de pe 159 TI si cauciucuri noi de vara Michelin Pilot Sport 4 (din pacate PS4'S' sunt disponibile doar de la 19" in sus).
La 207k de km a fost dusa la Tzzivvi pentru revizie si pana la urma am schimbat mai multe
- Ambele brate fata TRW
- Kit complet de distributie OEM (pompa de apa inclusiv) iar accesoriile Dayco
- Bujii...bujii de Ferrari
ca cele OEM nu erau disponibile
- Revizie ulei + filtre polen + antigel
- Schimbat lichid de frane
- Scut fata...mai usor cu off-road-ul
- Geometrie cu ajustare fata si spate. se aseaza foarte bine.
Pentru partea audio am instalat un modul Dension Gateway Lite BT GBL3AF8, pentru ca nu prea ma adaptasem cu incarcatul de mp3-uri pe USB. Se aude foarte bine si conectarea este extrem de rapida. Am si sters BlueMe din lista de device-uri asociate pentru ca mai are utilitate. Comenzile e pe volan merg.
Ce a ramas de facut:
-Bara fata inlocuit, aripi chituit si revolpsit, capota tbd daca o revopsesc (sper sa reusesc sa le fac pana in toamna)
-faruri de polishat si sa vedem daca pun si LED in locul celor H9
Cateva poze de update.
Attachment:
File comment: Red Mamba si jantele de iarna la spalat
IMG_2072.JPG [ 1.22 MiB | Viewed 1251 times ]