Asociatia Alfa Club Romania
https://www.alfaclub.ro/forum/

Alfa 166 - problema faruri bi-xenon
https://www.alfaclub.ro/forum/viewtopic.php?t=28440
Page 1 of 1

Author:  Sebalaurul [ 17 Sep 2020, 23:38 ]
Post subject:  Alfa 166 - problema faruri bi-xenon

Va salut domnilor. Am aceasta problema de cand am luat masina, dar nu m-a incurcat fiindca seara mergeam mai mult prin zone luminate, dar astazi chiar a fost putin enervant
Problema este urmatoarea, aprind farurile, toate bune si frumoase. Dar ele nu se aprind la intensitatea maxima, si cel de pe partea dreapta are momente cand palpaie. Deobicei cand o accelerez brusc, sau cand aprind semnalizarea, ele se aprind ceva mai luminos, cred eu ca la intensitatea lor normala.
Ar putea fi problema din balast? Sau ceva ce ii fura curentul si nu lasa xenoanele sa mearga la puterea lor normala? Palpaitul ala este si el enervant. Daca a mai intampinat cineva problema asta, pe orice Alfa cu xenon sau orice masina cu xenon, va rog sa imi dati niste indicatii ca sa am cu ce imi pierde timpul si sa pot rezolva. Multumesc!

Author:  cipy83 [ 30 Sep 2020, 09:59 ]
Post subject:  Re: Alfa 166 - problema faruri bi-xenon

Eu am cumparat un set de becuri de la Emag 5000k chinezesti dupa 3 luni de functionare au inceput sa functioneze intrerupt (blitz), le-am schimbat cu unele fabricate in Germania si s-a rezolvat problema, blastul cand se arde nu se mai aprind becurile.

Page 1 of 1 All times are UTC+03:00
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
https://www.phpbb.com/