Salutare! Ma numesc Alex, am 21 de ani, sunt nou pe aceasta comunitate si de aproximativ doi ani sunt fericitul posesor a unei minunatii de Alfa 147 1.6 16V cu 120 de căluți. Am achizitionat-o dintr-un parc auto din Vitan unde era intr-o alta curte, plina de praf ne bagata de nimeni in seama, acesta este si motivul pentru care am achizitionat-o. Ea este din 2008 este modelul facelift full. Am achizitonat-o cu 80.000 km reali. A fost adusa din Italia, unde, acolo a fost masina unui domn mai invarsta fiind foarte intretinuta, cu mici defecte optice datorita varstei atat interior cat si exterior.
Eu am schimbat urmatoarele:
- Placutele de frana + discuri (fata/spate)
- Barele stabilizatoare de pe puntea din spate
- Basculele inferioare cat si cele superioare + biletele anirului
- Si consumabilele (filtre, ulei, cauciucuri)
Acum m-am decis sa schimb evacuarea, vreau sa o schimb pe toata cu una noua, eventual cu una sport. Am decis sa incep prin a schimba in primul rand galeria de evacuare + garniturile. Am cautat pe net si tot ce am gasit au fost de la dezmembrari, pline de rugina, lovite etc. Daca cunoasteti de unde as putea achizitiona galeria + garniturile noi la un preț mediu as fi foarte recunoscator.
P.S.
Daca ar trebuii sa incep prin a schimba altceva mai intai, va rog frumos sa-mi spuneti pentru ca sunt la inceput de drum. Apreciez enorm!