GiuliaLover Quote:
Dileme si intrebari (si am mare nevoie de inputurile voastre avind in vedere experienta cu Alfa Romeo si nu numai):
1. Sa iau un volan de Stelvio carbon care are si buton de HDC sau sa iau doar blocul de butoane corespunzator ACC si sa-l pun pe volanul meu? Are vreo problema daca are si butonul ala de HDC? S-o putea activa HDC si la Giulia? (de curiozitate)
2. Sa infoliez bara fata si farurile? Unde?
3. In afara de dealeri, exista vreo sursa online (shop) la indemina pentru accesorii/piese? Am vazut ca Mopar EShop nu livreaza in Romania.
4. A avut cineva probleme cu garantia pina acum din cauza activarilor facute in afara retelei sau a diverselor adaugiri? Nu prea cunosc politica importatorului, nu am avut de-a face cu el pina acum.
Multumesc - intreb cele de mai sus pentru ca deja m-am prajit cu un volan carbon - l-am luat la un pret bun, are ACC, e cu siguranta de Stelvio pentru ca are HDC dar nu are incalzire deci nu va fi pus pe masina mea care are aceasta optiune.
Greetings si felicitari inca o data pentru masina, poate vei pune si poze cu interiorul (e negru, tabac sau alta culoare? - rosu,bej deschis etc?).
O sa incerc sa raspund punctual la intrebari din experienta proprie:
1. Volan de QV: te sfatuiesc sa vorbesti cu Tzzivii (Bogdan Ghinea) are nr de telefon publicat in sectiunea de surubaraie. La volanele din anii trecuti tin minte ca era problema ca pierdeai incalzirea dar din cate retinusem la volanul de Giulia QV my2020 - varianta noua de volan, asta nu mai e o problema. Din nou, Bogdan poate confirma daca intelegerea e corecta sau nu. Oricum si eu am in plan acest upgrade la anul si voi merge pe cel de Giulia QV cand o fi cu activarea ACC.
2. Infolierea - facuta la Kaf.ro (recomandarea lui Bogdan) si merita toti banii, masina arata ca noua si astazi in pofida pietricelelor care altminteri ar fi ciuruit bara fata.
3. Singurul magazin de accesorii e Bogdan (cand are timp[emoji39][emoji2]).
4. Nu cred ca ai avea probleme. Eu de pilda am inlocuit butonul de start engine cu unul rosu de QV si nu a protestat nimeni la reprezentanta. Inlocuirea a fost facuta de Bogdan
Ps: succes in alegerile viitoare si sa te bucuri de masina la maximum!
Sent from my SM-N950F using Tapatalk