Dupa 2 luni si jumatate, am ajuns la aproape 5 mii de km facuti. Mare parte din acestia facuti pe drumurile patriei. Ca si experienta, mi se pare foarte confortabila la drum lung, puternica la nevoie. In oras mi se pare putin chinuita, bara la bara, sau poate ca vin de pe o masina mai mica si de aici senzatia… Pe viraje este wow, atat de precisa si atat de exacta. Sistemul audio mi se pare ca merita toti banii a celui care a platit initial pentru acesta
eu doar ma bucur de muzica sau mai bine spus sotia.
Ca si lucruri pe care le-am facut in aceasta perioada:
- schimbat discuri si placute fata - am mers pe Brembo, avand in general experiente bune cu Brembo pe masinile pe care le-am avut
- revizie cu schimbul tuturor filtrelor
- revizie cutie de viteza
- schimbat filtru epurator
- anvelope iarna - dupa lungi cautari pe ce sa aleg, am mers pe Bridgestone Blizzak LM-005, de care ma declar multumit, foarte silentioase fata de Bridgestone-urile RFT de vara pe care le am.
In urmatoarea perioada, planific distributia, prevenitv si cam atat in zona mecanica sau mai bine spus, zona de mententanta. Pe partea de mofturi, as mi-as dori un polish in care sa retusez putin miciile imperfectiuni. As mai cocheta si cu ACC-ul si cu noul schimbator insa sunt trecute pe lista de mofturi de mofturi.
Consumul mediu de cand am masina variaza intre 7.3 -7.3 iar de putin timp a urcat la 7.8, mers mixt. Pe drumurile lungi pe care le-am avut, am fost surprins sa vad ca nu a depasit 6-6.2 mers doar pe D. Ce ma sacaie este ecranul de la navigatie, mi se pare putin ciudat ca au dat-o in bara cu materialele si ca face acele mici crapaturi, insa fiind o masina pe care nu am luat-o de noua, banuiesc ca nu pot emite pretentii prea mari plus ca Giulia, chiar si diesel fiind, nu este o masina pe care sa o iei pentru navigatie sau cine stie ce infotainment, o iei din cu totul alte ratiuni. Vorba lui Tzzivi, care m-a ajutat cu cele necesare si caruia ii multumesc pentru atentia acordata, sa ma bucur de ea asa cum este si sa urmaresc ca urmatoarea sa aiba ce mi-as dori acum, scaunele sport, apple carplay etc.. cine stie, un Veloce… insa toate la timpul lor, pana atunci ma bucur de ce am!