In urma cu vreo doua saptamani, dupa un drum de vreo 2000 km prin Europa (tot drumul cu farurile aprinse) am observat ca mi se abureste foarte tare pe interior farul stanga. Prima data l-am gasit aburit in prima dimineata dupa intoarcere. Tot drumul l-am facut cu farurile aprinse , iar in noaptea in care am ajuns, masina s-a odihnit intr-o ploaie torentiala. De atunci, de fiecare data cand ploua si in special dupa ce merg cu luminile aprinse, se formeaza foarte mult condens pe interiorul farului. Daca las masina in soare sau aprind luminile , dispare in aprox 1 ora. De asemenea, dupa cate o noapte petrecuta in garaj condensul aproape ca dispare complet. In urma cu patru zile, i-am scos becurile si am lasat-o cu capota deschisa in soare in speranta ca se va evapora condensul. Intradevar condensul a disparut, dar a reaparut la primii stropi de ploaie.
Aveti vreo sugestie in afara de schimbarea farului? Daca da, si daca aceasta incepe cu demontarea farului, imi puteti da si niste indicii despre cum se demonteaza?
_________________ 156 Mk2 1.9 Jtd Multijet
147 Mk1 1.6 ECO
|