It is currently 16 Apr 2025, 21:11

All times are UTC+03:00

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Aburire far
PostPosted: 12 Sep 2007, 16:08 

In urma cu vreo doua saptamani, dupa un drum de vreo 2000 km prin Europa (tot drumul cu farurile aprinse) am observat ca mi se abureste foarte tare pe interior farul stanga. Prima data l-am gasit aburit in prima dimineata dupa intoarcere. Tot drumul l-am facut cu farurile aprinse , iar in noaptea in care am ajuns, masina s-a odihnit intr-o ploaie torentiala. De atunci, de fiecare data cand ploua si in special dupa ce merg cu luminile aprinse, se formeaza foarte mult condens pe interiorul farului. Daca las masina in soare sau aprind luminile , dispare in aprox 1 ora. De asemenea, dupa cate o noapte petrecuta in garaj condensul aproape ca dispare complet. In urma cu patru zile, i-am scos becurile si am lasat-o cu capota deschisa in soare in speranta ca se va evapora condensul. Intradevar condensul a disparut, dar a reaparut la primii stropi de ploaie.
Aveti vreo sugestie in afara de schimbarea farului? Daca da, si daca aceasta incepe cu demontarea farului, imi puteti da si niste indicii despre cum se demonteaza?

Post subject:
PostPosted: 13 Sep 2007, 18:03 

Probabil ai vre-0 fisura in oala de la far, capacele (sau unul)din spate sunt lipsa sau nu etanseaza ori dispersorul s-a dezlipit de pe oala . Oricum va trebui sa desfaci farul. Cum se desface gasesti pe www alfa 156.net

Post subject:
PostPosted: 05 Oct 2007, 23:51 

Pana la urma am izolat partea accesibila fara demontarea farului cu silicon. Rezultatele sunt mai mult decat promitatoare. Am avut noroc ca apa intra prin partea de sus a farului.

Post new topic  Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC+03:00