DanS Quote:
Sa o "aranjezi" si sa o folosesti sănătos! Actele se rezolva
cel mai important este sa nu fie făcută din bucăți. Referitor la model eu am rămas plăcut impresionat de sasiu însă un pic dezamăgit de motorizarea 1.9 e3 care nu trăgea deloc sub 2.200 ture, acum am un 1.9 e4, dar nu am apucat sa o misc decat pe distante scurte si nu sunt încă lamurit daca este setată altfel. Probabil ca 3.2-ul e ce trebuie dar sunt de asemenea convins că ai facut o afacere buna si cu modificarile necesare vei avea o masina minunata, astept sa ne prezinti produsul final.
Rămâne de văzut cum se mișcă, asta e E4, 2008 fabricație , pana acum am avut mai multe 156 și vreo două GT-uri 1.9, dar toate E3, foarte fasnete pentru 1.9.
Am avut mai demult motorul ăsta E4 pe un 159sw care după ce l-am făcut de la 0 și cu o turbina hibrid am scos ceva care se apropia de performanțele unui 2.4 stoc fără probleme.
ALXege Quote:
Felicitari, s-o stapanesti sanatos!
Scaunele alea sunt OE? N-am mai vazut pana acum, si in nici un caz pe Blackline..
Turbina de 156 2.4 nu e cea mai buna optiune pe 1.9, se va invarti greu - as in tarziu in ture, ceea ce in mersul de zi cu zi, chiar si in regim de "jucarie", va deveni destul de enervant. Mai bine adapteaza un GTB2056 de pe 159 2.4.
Also, vezi cum te lipesti de un Q2, face minuni in combinatie cu motorul asta!
Da, scaunele sunt cele originale, varianta textilă
Referitor la motor, în funcție de stare tehnica o sa văd încotro o apuc, încep de la zero cu motorul sau continui... admisie, clapete, egr.. turbo, soft, totuși ar trebui să fie ok, are 180.000km mașina.
Q2 trebuie să fie, clar!
nesquick Quote:
Bravo! Bun venit in gașca de GT-uri.
Cum au spus și băieții, vezi cum te agăți de un quaife/q2 și o suspensie noua. Este o jucărie faina. Eu pe a mea o țin în garaj de câteva luni și am in cap planuri de recondiționare pe partea estetica... Încă nu am găsit o mașină mai fun într-un buget atât de mic.
Când vinzi interiorul, anunță-mă.
@ege, scaunele sunt originale. Mai exista acceiasi combinație de culori cu piele.
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Dacă vrei interiorul pot sa ți-l dau imediat cum vine mașina și asa am garajul plin! De tot felul de piese, nu de interioare Black line, am vrut sa spun!
DanS Quote:
Ai si jantele originale pe 18?
Am eu un set pe 18, originale, cele spitate, cum ai avut și tu, ale mașinii s-au pierdut pe drum, acum are jante not OEM cu anvelope de iarna!

Oricum, va mulțumesc tuturor pentru urări și sper sa actualizez aproape în timp real topicul!

**Alfa Romeo 159SW, 1.8mpi
Ex:
Alfa Romeo 159SW,TBI TI
Alfa Romeo Gt Blackline
Alfa 156 sw,1.9jtd,115cp
Alfa Romeo Brera, 2.4jtdm, 210cp +
Alfa 159 SW, 2.4jtdm, 210cp
Alfa 156,1.9jtdm,150cp+
Alfa Giullieta 2.0jtdm
Alfa 159sw,1.9jtdm,150cp
Alfa Crosswagon,Q4
Alfa 147 selespeed,2.0TS,150cp