mugurel Quote:
Acum depinde si ce buget ai, exista varianta optima 1.8 Tbi careia nu ai ce sa ii reprosezi.
Oricum, inteleg ca esti student deci incepator, ar fi o decizie inteleapta sa o iei usurel si sa nu te arunci la motoare ( prea ) puternice . Ai luat in calcul si asigurarile, impozit etc ? Vezi ca nu e o masina ieftin de intretinut si cere multa atentie in ce priveste reviziile si piesele folosite.
E superba motorizarea de 1.75 TBI, dar si pretul isi spune cuvantul, fiind de la 10000 euro in sus.
Taxele nu mi se par exagerate pentru cat ofera masina iar legat de puterea motorului nu doresc sa folosesc masina asta pentru curse, caci n-am nimic de dovedit si nici masina, ca nu e BMW.
(glumesc, n-am nimic cu BMW)
Ideea e ca voiam o masina pentru mine (n-am familie si nu fac taxi cu masina) cu care pot face kilometrii multi la viteze legale fara mult efort (am un ALH in 5 trepte, pe autostrada face bum
)
, m-am indragostit de SkyView, pe majoritatea este cruise control(conduc mult noaptea si nu tare dau de 'grabiti'), portbagaj eu zic incapator, plus e Alfa Romeo.
Sper sa gasesc ceva pana in 6500 de euro caci am vazut ca pe acolo se invart preturile la exemplare cat de cat ingrijite, plus niste bani pentru reparatii ulterioare.