Salut,
nu stiam unde sa postez mai exact.
Tocmai mi-am cumparat in aceasta vara un alfa giulietta qv, din Germania, din 2010 cu 103.000 km, si istoric service complet, de la un posesor italian din Nurnberg.
Ca senzatie la volan, acceleratie si design, alfa e de departe cea mai speciala, comparativ cu ce am mai avut in trecut (2 diesel-uri, un c class w203, si un a4 b8 ).
Am insa o mica problema pentru care as avea nevoie de ajutor.
Echiparea nu este una de varf, si scaunele sunt normale, fara incalzire sau reglaje electrice, iar mie scaunul soferului imi este cam incomod. Sunt relativ inalt si slab, am jucat basket multa vreme, ca hobby, si acum imi cam resimt genunchii, astfel incat orice drum mai lung de 1h-1.30h imi creeaza disconfort, scaunele sunt cumva plate jos si imi amortesc compet genunchii, incat abia mai pot apasa pe pedale, problema ce nu am avut-o la masinile precedente. ( nu am inca nici 40 de ani, nu sunt inca atat de batran
) )Si e pacat, deoarece am achizitionat masina asta in ideea de a face drumuri mai lungi, locuiesc intr-un oras mic unde ma deplasez zilnic la servici cu bicicleta.
Nici nu mi-a trecut prin minte ca scaunele ar putea fi o problema la drum lung.
Citeam pe diferite forumuri cum ca scaunele de 159, in special cele de echipare TI, care au extensie la genunchi ar fi foarte confortabile, si voiam sa intreb daca stie cumva cineva, in cazul in care dau peste niste astfel de scaune, ar putea fi montate sau adaptate pt giulietta? Sau exista alte variante mai confortabile care se potrivesc? Nu ma intereseaza sa aiba incalzire, stiu ca acolo sunt ceva mufe speciale; doar partea de confort la drum lung, pe care din pacate scaunele actuale (si genunchii) nu mi-o ofera.
Multumesc