De cand am cumparat masina am tot amanat sa vopsesc unele locuri in interior ,acum sunt ceva mai hotărât pe treaba asta si vroiam să caut o vopsea ceva mai rasarită pentru plasticele si pielea sau ce o fi de la cotierele usilor din fata.
Nu stiu daca au fost revopsite plasticele ,dar la inceput erau lipicioase si se lua culoarea crem pe orice atingea plasicele ,de parca era proaspat vopsita si nu apucase se se usuce. Dupa ce am curatat mai bine plasticele vopsite in crem ,nu mai erau asa de lipicioase .
Acum as dori sa vopsesc unele locuri in interior , dar nu stiu daca exista vre-o vopsea care sa reziste in timp ,fara a exista riscul sa se ia pe maini si haine dupa o perioada sau sa devina lipicioasă
Doresc sa vopsesc urmatoarele ,in aceiasi culoare :
1.Consola centrala ,cea cu frana de mână.
2.Usita de sub volan
3,Usa torpedoului
4.Rama din plasitic care vine in jurul ICS-ului
5.Usita din plastic dintre bancheta spate si luneta
6.Ornamentele din piele care sunt pe fata de usa in dreptul cotierelor.
Am fost la un magazin care face vopsea la comanda , a zis ca poate fi aplicata pe piele si plastic si este disponibila in 2 variante , spray -45 lei si varsat pentru pistol de vopsit ,100 grame- 25 lei .
Vroiam sa cer o parere despre ce vopsea este mai potrivită si eventual ce mai trebuie pe langa vopsea sa reziste ceva timp, in asa fel incat ca sa nu se steargă , sau se ia pe maini sau sa devina lipicioasa.
|