Salutare, detin o Alfa Romeo GT 1.9 JTDm 2004 si de aproximativ un an de zile ma confrunt cu o problema la geamul pasagerului.De-alungul timpului am fost nevoit sa demontez fata de usa pentru a curata/verifica mufele de la modulul geamului.De cele mai multe ori, dupa ce am facut operatiunea aceasta, geamul a devenit functional.De cateva zile insa, a revenit problema, am demontat fata de usa, am curatat conectorii modului, am schimbat si modulul, insa fara nici-un rezultat.Cand actionez geamul din buton, sau atunci cand inchid/deschid usa, se aude zgomotul releului din modul insa geamul nu functioneaza.
Pentru a vedea daca este functional, as dori sa alimentez actuatorul geamului cu tensine insa nu am nici-o schema electrica pentru aceasta iar pe internet inca nu am gasit una.
Banuiesc a fi chiar motorasul, insa el nu este mort definitiv, astazi de exemplu pozitia geamului era mai ridicata cu 1 cm fata de cum se blocase initial. Citind printre thread-uri am vazut ca se recomanda procedura de proxy alignement insa nu am avut timp sa ajung la service, folosesc o interfata VAG KKL dar nu suporta aceasta functie.
Daca m-ati putea ajuta cu ceva scheme electrice ar fi extraordinar, eventual o procedura de verificare pe care s-o parcurg, din pacate nu am timp pentru a merge la un service. (
emil.cristian91@gmail.com)
Va multumesc,
Emil Cristian