Salutari tuturor !
Numele meu e Mihai, proaspat membru si posesor de Alfa. Masina probabil unii dintre voi o vor recunoaste de pe forum, si-a schimbat doar domiciliul
Povestea ei ar fi urmatoarea:
Ne-am hotarat sa schimbam micul AstraG Coupe al sotiei, pentru "ceva" cu 4 usi, de preferat SW, sa fie si de concedii si de zi cu zi, ... doua usi sunt ok, dar pentru 2 persoane
). Pe strazi nu vedeam foarte multe si era cat pe ce sa omit marca. Am zis sa verific si forumul, sa vad pareri, sa vad ce motoare ar fi ok, in fine... gasisem cateva afara, ma orientasem spre un SW... cateva prin tara, dar am fost patit cu Opelul fiind usor samsarit, apoi am zis sa vad poate e ceva pe bursa forumului, si era, dar berlina, din poze parea o masina "corecta" pentru varsta ei, zic sa dau un telefon, intr-o vineri seara parca, vorbim vreo ora cred, deh forumisti... pe parcursul saptamanii urmatoare la fel, se mai pierd cateva ore la telefon, urmatoarea sambata eram la Cluj... seara era la mine in parcare.
Motorul e foarte flexibil, nici nu simte gabaritul masinii, am fost la servici cu ea, 5 insi, in coasta... tragea fara jena... colegul meu care are un Seria 5(e60) 2008 2.0d 160cai, a ramas usor impresionat de 1.9-le Alfei
)
Pe scurt, ne place, mult !
Abia astept un weekend cu caldura, sa pot sa ma ocup de ea.
Attachment:
IMG_20180314_181557.jpg [ 2.55 MiB | Viewed 4393 times ]
P.S. Fiind incepator in ale marcii, fac un mic apel catre cine vrea sa ma ajute cu cateva informatii, cer asta aici pentru ca vreau sa imi ramana pe topicul meu. Ma intereseaza orice fel de detaliu de 159, de la tipuri bec pana la ce va mai trece prin minte.
Drumuri bune !